ZELMER VC 7920.0 SP (cena od 5 154 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2568449/zelmer-vc-7920-0-sp.jpg

    0

Typ vysavače: víceúčelový Vysávání: mokré; suché; šamponování Příkon (W): 1700 Regulace výkonu: na vysavači Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 5 Max. průtok vzduchu (l/s): 30 Typ filtrace: bezsáčkový; sáčkový HEPA filtr: omyvatelný Druh filtru: HEPA 1 ks Turbokartáč: NE Typ turbokartáče: nemá Hubice na tvrdé podlahy: ANO Měkká zadní kolečka: ANO Příslušenství »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 80%

(9 recenzí)
  • spokojenost zatím neshledány žádné nedostatky

  • - výborný sací výkon

  • - mokré čištění koberců

Recenze ZELMER VC 7920.0 SP

Filtrovat:

Hanka, 2016-08-29
PRO:
  • Mám 2 malé děti, takže mou úplně nejoblíbenější funkcí je mokré vysávání rovných podlah v kuchyni a v hale. Ve dvou tazích namočíte, vyčistíte a dokonale odsajete veškerou špínu. Už žádné roztírání, šudlání a nahánění drobků nebo malých kamínků přinesených na botách z pískoviště z kouta do kouta.
  • Mokrým čištěním jsem na první pokus oživila koberec tak, že vypadá jako nový. Ani stopa po vylitém čaji, dětské přesnídávce nebo čokoládě, které jsem se před tím pokoušela marně odstranit.
  • Lituji jen toho, že jsem si tohoto pomocníka nepořídila mnohem dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu nervů :-D
PROTI:
  • K montáži všech dílů pro mokré čištění je potřeba trochu více času, trpělivosti a zručnosti, ale složité to není. Při stálém používání si zvyknete. S čištěním použitých dílů je to podobné - zdlouhavé. Ale za čistou domácnost mi to stojí :-)
  • Vzhledem k velikosti a množství příslušenství je lépe skladovat tohoto domácího mazlíčka v prostorné komoře, do kouta obývané místnosti nebo do škvíry u kuchyňské linky se vám opravdu nevejde :-D
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
dadulka, 2016-07-26
PRO:
  • čištění koberců a sání vody super
PROTI:
  • žádné malé nástavce na běžné vysávání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal Štěpánek, 2016-07-20
PRO:
  • Zatím vyzkoušeno jenom prosté vysávání do sáčku.
PROTI:
  • Na prodejně nebyly náhradní sáčky - součástí balení byl 1kus. Objednat lze na jiném eshopu - ale jak dlouho.... Stránky výrobce tento vysavač už neregistrují.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Markéta, 2016-02-28
PRO:
  • kvalitní přístroj
PROTI:
  • nic
kvalitní přístroj nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
LUCIE U., 2015-07-30
PRO:
  • Zatim jsem jen vysávala a byla jsem spokojená se sáním vysavače při druhém stupni, na čištění koberce či sedačky se chystám v neděli tak uvidíme zda i tato technika mokréhp vysávání nebo jak to popsat bude taky tak výkonná
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal, 2015-07-29
PRO:
  • - výborný sací výkon
  • - mokré čištění koberců
  • - široké příslušenství
PROTI:
  • - je poměrně hlučný
  • - pracné čištění po mokrém vysávání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Andděl, 2015-12-23
PRO:
  • Vysavač Zelmer mám již druhý a stejně jako s prvním jsem zase spokojen rozdíl je jen v tom že nový má lépe vyřešenu obsluhu a celkově je moderněji a lépe ovladatelný . Shrnuto: vylepšený kvalitní výrobek
PROTI:
  • proti starému se nedá nic vytknout jelikož je celkoě lepší.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr ČAJ, 2014-08-13
PRO:
  • Velmi snadné vyčištění nádoby s odpadem.
  • Snadné sestavení i rozmontování.
  • Dobře se posouvá po podlaze při vysávání.
  • Na maximální výkon jeden opravdu velmi hodně. z možných 5 stupňů vysáváme na 3 stupeň a i koberce bez problému.
PROTI:
  • Od výrobce lze mít typ jen s hubicí na podlahy, nebo jen s hubicí na koberce. Stačí ale si zakoupit druhou hubici a je to v pohodě.
  • Větší rozměr i váha, ale s tím se počítá.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jiří Vlček, 2014-12-27
PRO:
  • spokojenost zatím neshledány žádné nedostatky
spokojenost zatím neshledány žádné nedostatky
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.