Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST (cena od 4 682 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2428480/zelmer-aquawelt-plus-vc-7920-0-st.jpg

    0
  • https://pro-mimiadum.cz/1703-cart_default/zelmer-vc-79200-st-aquawelt-plus.jpg

Aquawelt Plus VC 7920.0 ST Aquawelt Plus je víceúčelový vysavač pro mokré a suché vysávání s moderním designem a mnoha dalšími užitečnými funkcemi. Jako je suché vysávání, vysávání vody a mytí koberců. Pracuje v režimu se sáčky SAF BAG nebo v bezsáčkovém režimu s kontejnerem na vodu. Modely s digitálním ovládáním jsou vybaveny novým motorem o příkonu 1 700 W. Čistota »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 93%

(24 recenzí)
  • Velmi dobře zpracovaný výrobek z pohledu designu. Velká paleta příslušenství, široké možnosti využití. První zkušenosti s úklidem VELMI dobré. Zvolili jsme mokrou cestu ( filtraci vysávání přes vodu) ...spokojenost. Turbo kartáč a dobrý sací výkon vytáhl poměrně dost prachu i z pravidelně čištěných koberců. Zatím nemáme vyzkoušeny všechny možnosti úklidu, ale mohu říci, že jsem zatím spokojeni. Snadné ovládání, přes větší rozměry a váhu se vysavač pohybuje lehce. Jeho slyšitelnost je větší, ale i to je součástí jeho variability.

  • snadné mytí koberců koberců

  • hodně příslušenství,dobře vysává i čistí koberce

Recenze Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST

Filtrovat:

Neznámý, 2015-09-20
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Luboš Pulec,Cheb, 2015-08-24
PRO:
  • Velmi dobře zpracovaný výrobek z pohledu designu. Velká paleta příslušenství, široké možnosti využití. První zkušenosti s úklidem VELMI dobré. Zvolili jsme mokrou cestu ( filtraci vysávání přes vodu) ...spokojenost. Turbo kartáč a dobrý sací výkon vytáhl poměrně dost prachu i z pravidelně čištěných koberců. Zatím nemáme vyzkoušeny všechny možnosti úklidu, ale mohu říci, že jsem zatím spokojeni. Snadné ovládání, přes větší rozměry a váhu se vysavač pohybuje lehce. Jeho slyšitelnost je větší, ale i to je součástí jeho variability.
PROTI:
  • Zatím nic.
Velmi dobře zpracovaný výrobek z pohledu designu. Velká paleta příslušenství, široké možnosti využití. První zkušenosti s úklidem VELMI dobré. Zvolili jsme mokrou cestu ( filtraci vysávání přes vodu) ...spokojenost. Turbo kartáč a dobrý sací výkon vytáhl poměrně dost prachu i z pravidelně čištěných koberců. Zatím nemáme vyzkoušeny všechny možnosti úklidu, ale mohu říci, že jsem zatím spokojeni. Snadné ovládání, přes větší rozměry a váhu se vysavač pohybuje lehce. Jeho slyšitelnost je větší, ale i to je součástí jeho variability. Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Brachacek, 2014-12-25
PRO:
  • Snadna manipulace při vysávání, výborný vysledek při použiti vodního filtru,poměrne tichý, veliký výběr doplňků, snadna manipulace s odpadovou nadobou a její následné čištění.
PROTI:
  • Byl by lepší elektrický turbo kartáč pro jeho vyšší výkon než pod tlakový.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
K., 2014-10-13
PRO:
  • vynikající je sací výkon, i na dva puntíky a přes vyluxovaný koberec byla nádobka na vodu hodně špinavá, super je taky turbokartáč
PROTI:
  • zatím nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
KL, 2016-09-06
PRO:
  • Vynikající výrobek. Obavy z vyšší váhy a hlučnosti jsou zcela bezpředmětné...
PROTI:
  • Musím se naučit správné šamponování koberců, vytvářelo se mi málo pěny. Přesto koberec prokoukl velmi viditelně...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eva, 2016-08-07
PRO:
  • Vysavač používám intenzivně měsíc, především na koberce a čalounění. Jsem velmi spokojena s množstvím nástavců, sací silou vysavače a jednoduchostí používání.
PROTI:
  • Několik chyb jsem již objevila: rozstřikovací trubice stříká od začátku nerovnoměrně a cca po 2 týdnech si i dokonce částečně ucpala (chystám se na reklamaci), při vysávání např. gauče, čalounění v autě bych ocenila, kdyby šla rozstřikovací hadice upevnit na zkrácenou trubici tj. bez teleskopické části, aby se mohlo i do nepřístupných míst, nakonec by bylo vhodné, kdyby výrobce zařadil k výbavě i mezičlánek pro nástavce na mokré vysávání bez nutnosti připojit i rosztřikovací hubici.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jan, 2016-08-01
PRO:
  • spokojenost
spokojenost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
adka81, 2016-07-02
PRO:
  • vynikajíci výkon ajpri vysávaní aj pri tepovaní
PROTI:
  • trošku hlučný ,težký
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdeněk Goldschmidt, 2016-06-27
PRO:
  • Dobrý sací výkon,bezsáčkové vysávání do vody,velká sada nástavců s turbokartáčem.
PROTI:
  • Vetší váha a hlučnost vysavače.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zuzka, 2016-03-03
PRO:
  • Zatím jsem spokojená :-)
Zatím jsem spokojená :-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdenka Torkh, 2016-12-15
PRO:
  • Celková spokojenost. Vzhledem k tomu, že se jedná již o druhý "vodník" v řadě, který od této firmy máme, můžeme doporučit. Vzhledově vypadá plast nádoby na vodu trochu fórovější, jinak celkový vzhled velice pěkný a výkon x cena velice slušný. Objednávka zboží a dodávka velice spolehlivá, vše klaplo na sto procent.
Celková spokojenost. Vzhledem k tomu, že se jedná již o druhý "vodník" v řadě, který od této firmy máme, můžeme doporučit. Vzhledově vypadá plast nádoby na vodu trochu fórovější, jinak celkový vzhled velice pěkný a výkon x cena velice slušný. Objednávka zboží a dodávka velice spolehlivá, vše klaplo na sto procent.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
ivule60, 2016-11-28
PRO:
  • sací výkon úžasný,doslova koberec proklepe,dobře se s ním manipuluje díky větším kolečkům,koberec po vyčistění je jak nový
PROTI:
  • trochu hlučnější,ale jen při maximálním výkonu,je trochu problém sehnat sáčky,všechny prodejny je nemají
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jiří Stára, 2016-01-06
PRO:
  • Vzhled a bohaté příslušenství a možnost praní čalounění a koberců.
PROTI:
  • Nemohu posoudit byl to dar a informace zatím nemám.
Vzhled a bohaté příslušenství a možnost praní čalounění a koberců. Nemohu posoudit byl to dar a informace zatím nemám.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hanny, 2016-01-04
PRO:
  • Nejprve jsme provedli zkoušku vysát běžným vysavačem a poté jsme vysáli koberec vysavačem Zelmer aquawelt s turbokartáčem do vody a nestačili jsme se divit, co jsme ještě vysáli. Jako velké plus hodnotím možnost vysávání do vody a velké příslušenství.
PROTI:
  • nic
Nejprve jsme provedli zkoušku vysát běžným vysavačem a poté jsme vysáli koberec vysavačem Zelmer aquawelt s turbokartáčem do vody a nestačili jsme se divit, co jsme ještě vysáli. Jako velké plus hodnotím možnost vysávání do vody a velké příslušenství. nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Katka, 2016-01-02
PRO:
  • Nepoužívám sáčky, ale možnost vysávat do vody.
  • Bez problémů si poradí s chlupy našich mazlíčků
PROTI:
  • vyšší hlučnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Máca, 2015-08-19
PROTI:
  • vyšší hmotnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Majda, 2015-07-07
PRO:
  • perfektní,doporučuji,velká spokojenost
PROTI:
  • zatím o ničem nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav, 2015-07-22
PRO:
  • dobře vysává i čistí koberce
PROTI:
  • zatim nic
dobře vysává i čistí koberce zatim nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Radek V., 2015-06-25
PRO:
  • Nahradil starší od stejné firmy který se osvědčil.
PROTI:
  • Vyšší hlučnost, ale v mezích podávaného výkonu.
Nahradil starší od stejné firmy který se osvědčil. Vyšší hlučnost, ale v mezích podávaného výkonu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martina Kučerová, 2015-06-25
PRO:
  • Musím jen doporučit, po dlouhém zvažování a hledání jsem velice spokojena.
PROTI:
  • Jenom váha a velikost. Ale to je vzhledem k jeho funkčnosti asi samozřejmé.
Musím jen doporučit, po dlouhém zvažování a hledání jsem velice spokojena. Jenom váha a velikost. Ale to je vzhledem k jeho funkčnosti asi samozřejmé.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2015-06-16
PRO:
  • hodně příslušenství,dobře vysává i čistí koberce
PROTI:
  • trochu těžší,jinak zatim nic
hodně příslušenství,dobře vysává i čistí koberce trochu těžší,jinak zatim nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tomáš Karel, 2014-12-11
PRO:
  • Za málo peněz, hodně muziky
PROTI:
  • Vyšší váha, ale dá se to překousnout
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jiří Cuřín, 2014-12-01
PRO:
  • Bohatá výbava,kvalitní zpracování a promyšlenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kanije, 2014-11-17
PRO:
  • snadné mytí koberců koberců
PROTI:
  • nevim
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.