Vysavač iRobot Roomba 564PET - automatický, robotický, nabíjecí základna, 5060155404134

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1470135/vysavac-irobot-roomba-564pet-automaticky-roboticky-nabijeci-zakladna-5060155404134.jpg

    0

IRobot Roomba 564 PET Nakupujte nový model, nástupcem je model iRobot Roomba 775 PET nebo iRobot Roomba 660 PET. Stručné představení modelu „Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá a mají hebkou srst,“ zpívá se v jedné české písničce. Nepochybujeme, že hladit hebkou srst vašeho zvířecího miláčka vám přináší potěšení, ale co ta, která zůstane ležet na koberci nebo »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 83%

(11 recenzí)

Recenze Vysavač iRobot Roomba 564PET - automatický, robotický, nabíjecí základna, 5060155404134

Filtrovat:

Lada Hanzlíčková, 2011-06-16
PRO:
  • vynikající pomocník v domácnosti s kočkou
PROTI:
  • zatím jsem nic nenalezla
vynikající pomocník v domácnosti s kočkou zatím jsem nic nenalezla
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 6.
Alena Nováková, 2011-07-18
PRO:
  • máme uklizeno a místo věčného šúrování můžeme odpočívat. a protože máme opravdu hodně zvířat tak tenhle vysavač vážně ušetří hodně času
PROTI:
  • nic
máme uklizeno a místo věčného šúrování můžeme odpočívat. a protože máme opravdu hodně zvířat tak tenhle vysavač vážně ušetří hodně času nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Mudr. Petr Šlemenda, 2012-01-24
PRO:
  • výborný pomocník
výborný pomocník
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Olga Řeháčková, 2011-09-24
PRO:
  • Splnil se mi sen. Nemusím luxovat!!!!
Splnil se mi sen. Nemusím luxovat!!!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Miluše Pospíšilová, 2011-11-04
PRO:
  • ušetří mi mooooc času
PROTI:
  • nic není
ušetří mi mooooc času nic není
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Honza, 2011-01-13
PRO:
  • Provede denní úklid sám, při čištění sběrného prostoru teprve oceníte jeho práci. Týdenní úklid je pak hračka.
  • Poměrně šetrný k nábytku.
PROTI:
  • Komunikace v češtině.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 85% zákazníků z 13.
Zdeněk, 2011-03-31
PRO:
  • Vysavač pracuje trpělivě a při pravidelném používání udrží prostor opravdu čistý. Dobře je udělaná i indikace problémů (řekne si, co potřebuje a když náhodou nejste doma, stačí zmáčknout tlačítko a on vám to zopakuje).
PROTI:
  • Dlouhé psí chlupy se namotávají do ložisek kartáčů a musí se dost často čistit. Výrobce doporučuje vždy po třech použitích, ale v podstatě musíme čistit pokaždé.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 71% zákazníků z 7.
Zdena, 2011-07-05
PRO:
  • Spokojenost především s tím, že to běhá samo. Velmi snadná údržba kartáčů a filtru. Hlasové signály (ale mohlo by to mluvit česky, ne každý ovládá jazyk cizí).
PROTI:
  • Nevím, čím si výrobek zasloužil, že nese označení Pet neboli určeno pro byty s domácími mazlíčky. Ledaže by se jednalo o zvířátka, která nemají srst :-). Při práci od sebe vysavač lehké chlupy odfukuje, případně z nich sroluje "provázky", které nechává ležet na podlaze. Nejméně příjemné je namotávání chlupů na kolečka, jednak se vysavač zastavuje a jednak se to strašně špatně dostává pryč.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
hamaczech, 2011-11-19
PRO:
  • splnil očekávání
PROTI:
  • nevymete rohy
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.
František Kupka, 2013-02-03
PRO:
  • perfektní pomocník v domácnosti, kde žijí psi
PROTI:
  • hlučnost
perfektní pomocník v domácnosti, kde žijí psi hlučnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
lookatass, 2012-06-01
PRO:
  • S vyrobkem jsme velice spokojeni. Mame vsude dlazbu, a tri kocicky, ktere s nami sdili dum damaji vysavaci prilezitost dostatecne se ukazat.
  • Je to proste velky pomocnik.
PROTI:
  • Minus je v tom, ze mistnosti jsou cca 30m2 a vice velke a zasobnik na necistoty se chloupky plni i presto, ze vysavame cca kazdy 2 den.
  • Kdyz vysavac prejede do vedlejsi mistnosti ne vzdy se umi sam vratit a ne pak trochu nesikovne, kdyz prijedeme domu a on chudak je v pul mistnosti cely bezradny :-)
  • Sice jako malou ale nevyhodu hodnotim to, ze je lepsi davat zidle na stul, protoze objizdeni nohou prodluzuje dobu vysavani, protoze se v nich vysavac trochu mota...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.