SENCOR SVC 1030 (cena od 1 849 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1746232/sencor-svc-1030.jpg

    0
  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/51/252383/vysavac-sencor-svc-1030-eue2.jpg

  • https://static.sporilek.cz/img/produkty/sencor-svc-1030-eue2.jpg

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/Image/svc1030-eue2.jpg

  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=135875&CacheStr=1638

  • https://cdn.myshoptet.com/usr/www.smartelektro.cz/user/shop/orig/4533%282%29.jpg?56969b33

  • http://www.dvorsky.cz/data/eshop_online/product/d/51/252383/vysavac-sencor-svc-1030-eue2.jpg

BEZVRECKOVÝ, VYSÁ,VAČ . POPIS: , . Turbohubica + &scaron,peciá,lna mini-turbohubica na dokonalé, vysatie zvieracej srtsti z čalú,nenia ZDARMA . ECO Energy Line: 1500W = 2000W . O 25% niž&scaron,ia spotreba pri rovnakom sacom vý,kone . Dlh&scaron,ia životnosť H.E.P.A. filtra . »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 90%

(13 recenzí)
  • Naprosto perfektní vysavač,jsem velice spokojená.Je malý,má spoustu různých nástavců,kartáčů a opravdu silný sací výkon. Jedním slovem SUPER...:-)

  • velké množství nástavců

  • skvěle vysává, nestačila jsem se divit, co vše vysál při prvním použití

Recenze SENCOR SVC 1030

Filtrovat:

Ivana, 2013-09-27
PRO:
  • Naprosto perfektní vysavač,jsem velice spokojená.Je malý,má spoustu různých nástavců,kartáčů a opravdu silný sací výkon. Jedním slovem SUPER...:-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Jitka, 2014-03-20
PRO:
  • Dobře ovladatelný.
  • Lehce se čistí filtry a vyprzdňuje odpadní nádoba.
PROTI:
  • Rychle se zanáší. Skvělý sací výkon pouze s naprosto vyprázdněným a čistým vysavačem.Časté čištění nádoby a filtrů během vysávání.
Dobře ovladatelný. Lehce se čistí filtry a vyprzdňuje odpadní nádoba. Rychle se zanáší. Skvělý sací výkon pouze s naprosto vyprázdněným a čistým vysavačem.Časté čištění nádoby a filtrů během vysávání.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav Kajzar, 2016-05-22
PRO:
  • Max. spokojenost.
Max. spokojenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2015-07-14
PRO:
  • Jsem velice spokojená, doma mám psa a jsme bez problémů se srstí na podlaze. Saje dobře koberec i podlahy. Dobrá a snadná manipulace, dobře vyřešen bezsáčkový systém. Snadná údržba. Jana
Jsem velice spokojená, doma mám psa a jsme bez problémů se srstí na podlaze. Saje dobře koberec i podlahy. Dobrá a snadná manipulace, dobře vyřešen bezsáčkový systém. Snadná údržba. Jana
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ninka, 2015-06-19
PRO:
  • - malý
  • - lehký
  • - neuvěřitelně saje
  • - není třeba kupovat pytlíky
  • - velké množství přídavných nástavců
  • - má dlouhý kabel
PROTI:
  • nic
- malý - lehký - neuvěřitelně saje - není třeba kupovat pytlíky - velké množství přídavných nástavců - má dlouhý kabel nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Radek, 2015-02-23
PRO:
  • Vypadá dobře
  • Saje velmi slušně
  • Pohodlné vyprazdňování
  • Vzduchová turbohubice
  • Dobrá manipulace
PROTI:
  • Demontáž HEPA filtru vyžaduje šroubovák a chvíli času ale aspoň se člověk trochu hýbe v dnešní době kdy každý sedí u PC.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
nikdo, 2015-02-15
PRO:
  • Ještě jsem odpadovou nádobu nevyndavala,tak nemohu posoudit manipulaci. Vysavač splnil vše,co jsem od něj očekávala.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Miro, 2015-01-23
PRO:
  • Velmi dobrý sací výkon, výborná výbava, uspokojivá hlučnost (máme doma psa).
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eva, 2014-03-21
PRO:
  • Celkově mi vyhovuje. Má tichý chod a velmi dobře saje.
PROTI:
  • nic jsem nenašla
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Luci33, 2014-02-16
PRO:
  • Turbo kartáče krásně berou chlupy z kočky, to jsem očekávala a byla jsem spokojená. Super je indikace plnosti odpadové nádoby.
PROTI:
  • Šnůra by mohla být delší, u starého vysavače mi stačila jedna zásuvka na celý byt, tady musím bohužel přehazovat z pokoje do pokoje :-(. Škoda že základní příslušenství nelze mít ukryté někde ve vysavači, byla jsem na to zvyklá, ale nevadí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Věrka, 2013-08-23
PRO:
  • velké množství nástavců
  • skvěle vysává, nestačila jsem se divit, co vše vysál při prvním použití
  • je málo hlučný, s turbokartáčem se hlučnost zvýší, ale to se dá očekávat, neznám "tichý" turbokartáč
  • výborný do malého bytu, šňůra je dostatečně dlouhá
  • je bezšáčkový, takže výborné když máte zvířara, nemusí se neustále dokupovat sáčky, stací vypláchnout a nechat vyschnout
  • skvělý je i indikátor plnosti
  • je malý, skladný a navíc dobře vypadá :)
  • oceňuji, že vzduch odvádí nahoru a ne dozadu, akorát mi to vždy rozvířilo chlupy
  • také madlo/ucho na přenos je výborné, dobře se přenáší
PROTI:
  • HEPA filt schne po vymytí den dva, je třeba s tím počítat, ale to je opravdu drobnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
bundasezofka, 2013-06-12
PRO:
  • velikost - skladnost
  • způsob čištění - velmi snadné - omyvatelnost prakticky všeho
  • bez sáčků = úspora
  • turbokartáče - různých velikostí
  • hezký design :)
PROTI:
  • mohla by být delší šnůra
  • mohl by luxovat sám :)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dan, 2012-11-24
PRO:
  • Je v pohodě!
PROTI:
  • Mohl by být tišší!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.