Rowenta RO 6477 (cena od 6 724 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3363335/rowenta-ro-6477.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/0/0/3/product_2263300.jpg

  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/68/338606/vysavac-rowenta-ro6477ea-silence-space.jpg

  • https://img.okay.cz/gal/rowenta-ro6477ea-default-665641.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/RO/ROWVS014.jpg

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/Image/RO6477.png

  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=168611&CacheStr=1782

Rowenta RO 6477, Sáčkový vysavač Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care s příkonem 750W vysává účinně všechny druhy podlah. Hlučnost pouze 66dB, Elektronická regulace sací síly. HEPA Hygiene+ , Sáček s kapacitou 4,5 l s elektronickou indikací výměny. Navíjení přívodní šňůry, která je dlouhá 8,4m a akční rádius 11m.Clean, parketová hubice; kartáček na »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 99%

(26 recenzí)
  • Dlouho jsme zvažovali koupi nového vysavače a po několikadenním hledání vhodného modelu, byla jednoznačně vybrána Rowenta RO6477EA. Důležitým faktorem byly i velmi dobré výsledky z DTestu. Vysavač zatím plně splňuje všechny nároky (skvělý na koberci o podlaze), velmi dobrý sací výkon, nejvyšší energo třída + HEPA filtr. Praktický je i ukazatel plnosti sáčku. Manipulace s výměnou OK. Délka kabelu do našeho bytu dostačující. Jsme s koupí spokojeni.

  • Kvalitní a tichý vysavač. Perfektní turbokartáče. Dlouhý dosah.

  • Velmi kvalitní vysavač.Rozhodovala jsem se mezi tímto vysavačem a vysavačem od firmy Elektrolux,který jsem měla několik let.Ale vysavač Rowenta má více nástavců.Jedinou nevýhodou tohoto vysavače jsou malá kolečka

Recenze Rowenta RO 6477

Filtrovat:

Bedrich Hejl, 2017-08-17
PRO:
  • Kvalitní a tichý vysavač. Perfektní turbokartáče. Dlouhý dosah.
PROTI:
  • Malá kolečka vysavače těžko "zdolávají" přívodní šňůru.
Kvalitní a tichý vysavač. Perfektní turbokartáče. Dlouhý dosah. Malá kolečka vysavače těžko "zdolávají" přívodní šňůru.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Zemanova, 2017-03-15
PRO:
  • Dlouho jsme zvažovali koupi nového vysavače a po několikadenním hledání vhodného modelu, byla jednoznačně vybrána Rowenta RO6477EA. Důležitým faktorem byly i velmi dobré výsledky z DTestu. Vysavač zatím plně splňuje všechny nároky (skvělý na koberci o podlaze), velmi dobrý sací výkon, nejvyšší energo třída + HEPA filtr. Praktický je i ukazatel plnosti sáčku. Manipulace s výměnou OK. Délka kabelu do našeho bytu dostačující. Jsme s koupí spokojeni.
PROTI:
  • vyšší cena
Dlouho jsme zvažovali koupi nového vysavače a po několikadenním hledání vhodného modelu, byla jednoznačně vybrána Rowenta RO6477EA. Důležitým faktorem byly i velmi dobré výsledky z DTestu. Vysavač zatím plně splňuje všechny nároky (skvělý na koberci o podlaze), velmi dobrý sací výkon, nejvyšší energo třída + HEPA filtr. Praktický je i ukazatel plnosti sáčku. Manipulace s výměnou OK. Délka kabelu do našeho bytu dostačující. Jsme s koupí spokojeni. vyšší cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Šárka, 2017-09-09
PRO:
  • Perfektní, výborně vysává, tichý, vše praktický, super spokojenost
PROTI:
  • Nic jsem neobjevila
Perfektní, výborně vysává, tichý, vše praktický, super spokojenost Nic jsem neobjevila
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana Štěpánová, 2017-09-05
PRO:
  • Konečně vysavač přesně podle mých potřeb.5 let záruka na motor,bohaté příslušenství.Vysoký sací výkon,perfektní filtrace a v neposlední řadě tichost a snadná manipulace.Naše kočka před starým vysavačem v panice utíkala a okolo tohoto se prochází.Dvouletý syn při vysávání odpoledne spí ve vedlejším pokoji a nevzbudí se.Moc ráda všem doporučuji.
PROTI:
  • Nic
Konečně vysavač přesně podle mých potřeb.5 let záruka na motor,bohaté příslušenství.Vysoký sací výkon,perfektní filtrace a v neposlední řadě tichost a snadná manipulace.Naše kočka před starým vysavačem v panice utíkala a okolo tohoto se prochází.Dvouletý syn při vysávání odpoledne spí ve vedlejším pokoji a nevzbudí se.Moc ráda všem doporučuji. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vladimíra, 2017-09-26
PRO:
  • Tichý chod
  • Elegantní vzhled
  • Dlouhý kabel
PROTI:
  • Vyšší cena - odpovídá kvalitě
Tichý chod Elegantní vzhled Dlouhý kabel Vyšší cena - odpovídá kvalitě
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vlaďka, 2017-09-26
PRO:
  • Tichý vysavač
  • Vysoký sací výkon
  • Elegantní design
  • Dlouhá šňůra
PROTI:
  • Vyšší cena - odpovídá kvalitě.
Tichý vysavač Vysoký sací výkon Elegantní design Dlouhá šňůra Vyšší cena - odpovídá kvalitě.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marian, 2017-09-24
PRO:
  • Dobrá výbava, vysoký výkon, tichý zvuk
PROTI:
  • Zatím nic.
Dobrá výbava, vysoký výkon, tichý zvuk Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal, 2017-09-24
PRO:
  • tichý a velmi výkonný, zdá se i dostatečně odolný
PROTI:
  • trochu vyšší hmotnost pro ženy
tichý a velmi výkonný, zdá se i dostatečně odolný trochu vyšší hmotnost pro ženy
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
David Schmiedt, 2017-09-20
PRO:
  • Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy
PROTI:
  • Pri prenosu bych uprednostnil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni poloze
Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy Pri prenosu bych uprednostnil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni poloze
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
David Schmiedt, 2017-09-20
PRO:
  • Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy
PROTI:
  • Pri prenosu bych uprednostil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni podobe
Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy Pri prenosu bych uprednostil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni podobe
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kateřina Klimasová, 2017-08-27
PRO:
  • Velmi tichy, vysoky saci vykon
PROTI:
  • Pomerne tezky
Velmi tichy, vysoky saci vykon Pomerne tezky
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena Pollaková, 2017-04-24
PRO:
  • Velmi kvalitní vysavač.Rozhodovala jsem se mezi tímto vysavačem a vysavačem od firmy Elektrolux,který jsem měla několik let.Ale vysavač Rowenta má více nástavců.Jedinou nevýhodou tohoto vysavače jsou malá kolečka
Velmi kvalitní vysavač.Rozhodovala jsem se mezi tímto vysavačem a vysavačem od firmy Elektrolux,který jsem měla několik let.Ale vysavač Rowenta má více nástavců.Jedinou nevýhodou tohoto vysavače jsou malá kolečka
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin Kunc, 2017-03-02
PRO:
  • přesně dle očekávání
PROTI:
  • ..
přesně dle očekávání ..
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman Tomášek, 2017-02-21
PRO:
  • Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství.
PROTI:
  • Nic
Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman Tomášek, 2017-02-21
PRO:
  • Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství.
PROTI:
  • Nic
Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman FRANCL, 2017-02-02
PRO:
  • Tichý
  • Množství příslušenství
  • Dlouhá šňůra
  • Bytelné zpracování
PROTI:
  • Velikost a větší hmotnost (při vysávání schodiště se více nadřeme)
  • Příliš malá kolečka (mají problém přejet i šňůru od vysavače)
  • Po odpojení sací hadice není žádný uzávěr otvoru do sáčku
  • Parkovací pozice nemá vypínač chodu vysavače
Tichý Množství příslušenství Dlouhá šňůra Bytelné zpracování Velikost a větší hmotnost (při vysávání schodiště se více nadřeme) Příliš malá kolečka (mají problém přejet i šňůru od vysavače) Po odpojení sací hadice není žádný uzávěr otvoru do sáčku Parkovací pozice nemá vypínač chodu vysavače
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivo Havlíček, 2017-02-12
PRO:
  • Doporučuji vysavač , odpovídá tomu , že je nejlépe hodnocený v testu.
Doporučuji vysavač , odpovídá tomu , že je nejlépe hodnocený v testu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Helena Skácelová, 2017-02-12
PRO:
  • Jsem spokojená
Jsem spokojená
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2017-10-18
PRO:
  • Velmi kvalitní vysavač, tichý, výkonný a díky různým nástavcům použitelný na různé povrchy.
Velmi kvalitní vysavač, tichý, výkonný a díky různým nástavcům použitelný na různé povrchy.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lucie Šnajdrová, 2017-01-05
PRO:
  • Velmi výkonný a tichý vysavač.
PROTI:
  • Nic.
Velmi výkonný a tichý vysavač. Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lucie, 2017-01-05
PRO:
  • Velmi tichý a výkonný vysavač.
Velmi tichý a výkonný vysavač.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zezulová, 2017-01-17
PRO:
  • S výběrem vysavače jsem velmi spokojena. Vysavač splnil moje očekávání. Dlouho jsem si vybírala, neměla jsem vůbec dobré zkušenosti s vysavačema.
  • Mám dvě malé děti a potřebovala jsem opravdu funkční vysavač s vysokým sacím výkonem. A to tento splnil. Turbokartáčem přejedu gauč a během chvilky je jak nový. Také máme zátěžový koberec na schodek a díky turbokartáči je to rychle. Takže i když nemáme chlupatého domácího mazlíčka, uplatnění si našel. Líbí se mi vzhled a provedení vysavače. Má velký sáček. Snadná manipulace.
PROTI:
  • Vyšší cena. Vysavač je ale opravdu úžasný pomocník, takže se vyplatí.
S výběrem vysavače jsem velmi spokojena. Vysavač splnil moje očekávání. Dlouho jsem si vybírala, neměla jsem vůbec dobré zkušenosti s vysavačema. Mám dvě malé děti a potřebovala jsem opravdu funkční vysavač s vysokým sacím výkonem. A to tento splnil. Turbokartáčem přejedu gauč a během chvilky je jak nový. Také máme zátěžový koberec na schodek a díky turbokartáči je to rychle. Takže i když nemáme chlupatého domácího mazlíčka, uplatnění si našel. Líbí se mi vzhled a provedení vysavače. Má velký sáček. Snadná manipulace. Vyšší cena. Vysavač je ale opravdu úžasný pomocník, takže se vyplatí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
msboy, 2017-01-16
PRO:
  • Vysavač nabízí maximální možné příslušenství v balení za dobrou cenu. AAAA není pouze zařazením do skupiny, ale tento model si toto označení opravdu zaslouží. Výborný je k domácím mazlíčkům, poradí si se srstí i nepořádkem, který dokáží udělat. Je velmi tichý, dobře se s ním manipuluje, jednoduše se čistí a rozebírá. Vřele doporučuji. Velká spokojenost.
PROTI:
  • Neshledal jsem.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Miloslav Kubička, 2017-01-10
PRO:
  • Skvělý výkon sání
  • Tichý chod motoru při provozu
  • Pěkná manipulace po prostoru
  • Pestrá paleta příslušenství bez nutnosti dalšího dokupování
  • Skvělá cena za výkoný stroj
Skvělý výkon sání Tichý chod motoru při provozu Pěkná manipulace po prostoru Pestrá paleta příslušenství bez nutnosti dalšího dokupování Skvělá cena za výkoný stroj
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2016-09-05
PRO:
  • Vysavač naprosto splnil mé očekávání.
  • Zatím naprostá spokojenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další