Rowenta RO 6477 (cena od 5 990 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3363335/rowenta-ro-6477.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/0/0/3/product_2263300.jpg

  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/68/338606/vysavac-rowenta-ro6477ea-silence-space.jpg

  • https://img.okay.cz/gal/rowenta-ro6477ea-default-665641.jpg

  • https://static.sporilek.cz/img/produkty/rowenta-ro-6477.jpg

  • https://www.vede.cz/soubory/rowenta-ro6477ea/150372__ms-640_mv-640.jpg

  • https://www.obchody24.cz/items/rowenta/klasicke-vysavace/3448385/vysavac-rowenta-ro6477ea-silence-space-1456726501-200px.jpg

Rowenta RO 6477, Sáčkový vysavač Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care s příkonem 750W vysává účinně všechny druhy podlah. Hlučnost pouze 66dB, Elektronická regulace sací síly. HEPA Hygiene+ , Sáček s kapacitou 4,5 l s elektronickou indikací výměny. Navíjení přívodní šňůry, která je dlouhá 8,4m a akční rádius 11m.Clean, parketová hubice; kartáček na »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 99%

(28 recenzí)
  • Dlouho jsme zvažovali koupi nového vysavače a po několikadenním hledání vhodného modelu, byla jednoznačně vybrána Rowenta RO6477EA. Důležitým faktorem byly i velmi dobré výsledky z DTestu. Vysavač zatím plně splňuje všechny nároky (skvělý na koberci o podlaze), velmi dobrý sací výkon, nejvyšší energo třída + HEPA filtr. Praktický je i ukazatel plnosti sáčku. Manipulace s výměnou OK. Délka kabelu do našeho bytu dostačující. Jsme s koupí spokojeni.

  • Kvalitní a tichý vysavač. Perfektní turbokartáče. Dlouhý dosah.

  • Velmi kvalitní vysavač.Rozhodovala jsem se mezi tímto vysavačem a vysavačem od firmy Elektrolux,který jsem měla několik let.Ale vysavač Rowenta má více nástavců.Jedinou nevýhodou tohoto vysavače jsou malá kolečka

Recenze Rowenta RO 6477

Filtrovat:

Bedrich Hejl, 2017-08-17
PRO:
  • Kvalitní a tichý vysavač. Perfektní turbokartáče. Dlouhý dosah.
PROTI:
  • Malá kolečka vysavače těžko "zdolávají" přívodní šňůru.
Kvalitní a tichý vysavač. Perfektní turbokartáče. Dlouhý dosah. Malá kolečka vysavače těžko "zdolávají" přívodní šňůru.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Zemanova, 2017-03-15
PRO:
  • Dlouho jsme zvažovali koupi nového vysavače a po několikadenním hledání vhodného modelu, byla jednoznačně vybrána Rowenta RO6477EA. Důležitým faktorem byly i velmi dobré výsledky z DTestu. Vysavač zatím plně splňuje všechny nároky (skvělý na koberci o podlaze), velmi dobrý sací výkon, nejvyšší energo třída + HEPA filtr. Praktický je i ukazatel plnosti sáčku. Manipulace s výměnou OK. Délka kabelu do našeho bytu dostačující. Jsme s koupí spokojeni.
PROTI:
  • vyšší cena
Dlouho jsme zvažovali koupi nového vysavače a po několikadenním hledání vhodného modelu, byla jednoznačně vybrána Rowenta RO6477EA. Důležitým faktorem byly i velmi dobré výsledky z DTestu. Vysavač zatím plně splňuje všechny nároky (skvělý na koberci o podlaze), velmi dobrý sací výkon, nejvyšší energo třída + HEPA filtr. Praktický je i ukazatel plnosti sáčku. Manipulace s výměnou OK. Délka kabelu do našeho bytu dostačující. Jsme s koupí spokojeni. vyšší cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Šárka, 2017-09-09
PRO:
  • Perfektní, výborně vysává, tichý, vše praktický, super spokojenost
PROTI:
  • Nic jsem neobjevila
Perfektní, výborně vysává, tichý, vše praktický, super spokojenost Nic jsem neobjevila
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana Štěpánová, 2017-09-05
PRO:
  • Konečně vysavač přesně podle mých potřeb.5 let záruka na motor,bohaté příslušenství.Vysoký sací výkon,perfektní filtrace a v neposlední řadě tichost a snadná manipulace.Naše kočka před starým vysavačem v panice utíkala a okolo tohoto se prochází.Dvouletý syn při vysávání odpoledne spí ve vedlejším pokoji a nevzbudí se.Moc ráda všem doporučuji.
PROTI:
  • Nic
Konečně vysavač přesně podle mých potřeb.5 let záruka na motor,bohaté příslušenství.Vysoký sací výkon,perfektní filtrace a v neposlední řadě tichost a snadná manipulace.Naše kočka před starým vysavačem v panice utíkala a okolo tohoto se prochází.Dvouletý syn při vysávání odpoledne spí ve vedlejším pokoji a nevzbudí se.Moc ráda všem doporučuji. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vladimíra, 2017-09-26
PRO:
  • Tichý chod
  • Elegantní vzhled
  • Dlouhý kabel
PROTI:
  • Vyšší cena - odpovídá kvalitě
Tichý chod Elegantní vzhled Dlouhý kabel Vyšší cena - odpovídá kvalitě
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vlaďka, 2017-09-26
PRO:
  • Tichý vysavač
  • Vysoký sací výkon
  • Elegantní design
  • Dlouhá šňůra
PROTI:
  • Vyšší cena - odpovídá kvalitě.
Tichý vysavač Vysoký sací výkon Elegantní design Dlouhá šňůra Vyšší cena - odpovídá kvalitě.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marian, 2017-09-24
PRO:
  • Dobrá výbava, vysoký výkon, tichý zvuk
PROTI:
  • Zatím nic.
Dobrá výbava, vysoký výkon, tichý zvuk Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal, 2017-09-24
PRO:
  • tichý a velmi výkonný, zdá se i dostatečně odolný
PROTI:
  • trochu vyšší hmotnost pro ženy
tichý a velmi výkonný, zdá se i dostatečně odolný trochu vyšší hmotnost pro ženy
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
David Schmiedt, 2017-09-20
PRO:
  • Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy
PROTI:
  • Pri prenosu bych uprednostnil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni poloze
Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy Pri prenosu bych uprednostnil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni poloze
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
David Schmiedt, 2017-09-20
PRO:
  • Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy
PROTI:
  • Pri prenosu bych uprednostil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni podobe
Velmi tichy, vyborny vykon, prislusenstvi zaridi uklid jakekoliv plochy Pri prenosu bych uprednostil drzadlo, ktere drzi vysavac v horizontalni podobe
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kateřina Klimasová, 2017-08-27
PRO:
  • Velmi tichy, vysoky saci vykon
PROTI:
  • Pomerne tezky
Velmi tichy, vysoky saci vykon Pomerne tezky
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena Pollaková, 2017-04-24
PRO:
  • Velmi kvalitní vysavač.Rozhodovala jsem se mezi tímto vysavačem a vysavačem od firmy Elektrolux,který jsem měla několik let.Ale vysavač Rowenta má více nástavců.Jedinou nevýhodou tohoto vysavače jsou malá kolečka
Velmi kvalitní vysavač.Rozhodovala jsem se mezi tímto vysavačem a vysavačem od firmy Elektrolux,který jsem měla několik let.Ale vysavač Rowenta má více nástavců.Jedinou nevýhodou tohoto vysavače jsou malá kolečka
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin Kunc, 2017-03-02
PRO:
  • přesně dle očekávání
PROTI:
  • ..
přesně dle očekávání ..
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman Tomášek, 2017-02-21
PRO:
  • Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství.
PROTI:
  • Nic
Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman Tomášek, 2017-02-21
PRO:
  • Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství.
PROTI:
  • Nic
Výborný sací výkon,velice tichý,velké množství příslušenství. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman FRANCL, 2017-02-02
PRO:
  • Tichý
  • Množství příslušenství
  • Dlouhá šňůra
  • Bytelné zpracování
PROTI:
  • Velikost a větší hmotnost (při vysávání schodiště se více nadřeme)
  • Příliš malá kolečka (mají problém přejet i šňůru od vysavače)
  • Po odpojení sací hadice není žádný uzávěr otvoru do sáčku
  • Parkovací pozice nemá vypínač chodu vysavače
Tichý Množství příslušenství Dlouhá šňůra Bytelné zpracování Velikost a větší hmotnost (při vysávání schodiště se více nadřeme) Příliš malá kolečka (mají problém přejet i šňůru od vysavače) Po odpojení sací hadice není žádný uzávěr otvoru do sáčku Parkovací pozice nemá vypínač chodu vysavače
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivo Havlíček, 2017-02-12
PRO:
  • Doporučuji vysavač , odpovídá tomu , že je nejlépe hodnocený v testu.
Doporučuji vysavač , odpovídá tomu , že je nejlépe hodnocený v testu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Helena Skácelová, 2017-02-12
PRO:
  • Jsem spokojená
Jsem spokojená
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dagmar, 2017-12-06
PRO:
  • Velmi tichý, výkonný vysavač. Díky různým nástavcům použitelný na různé povrchy. S parketovou hubicí se krásně dostane i do velmi nízkých prostor pod nábytkem a se štěrbinovou hubící zase do různých spár např. radiátoru apod. Malý turbo kartáč na sedačky a výborný velký turbo kartáč na koberce - na dlouhé vlasy a psí chlupy nepostradatelný pomocník v domácnosti. Další výhodou jsou uzavíratelné sáčky, při výměně se nic nevysype a nevypráší.
PROTI:
  • Zatím nic.
Velmi tichý, výkonný vysavač. Díky různým nástavcům použitelný na různé povrchy. S parketovou hubicí se krásně dostane i do velmi nízkých prostor pod nábytkem a se štěrbinovou hubící zase do různých spár např. radiátoru apod. Malý turbo kartáč na sedačky a výborný velký turbo kartáč na koberce - na dlouhé vlasy a psí chlupy nepostradatelný pomocník v domácnosti. Další výhodou jsou uzavíratelné sáčky, při výměně se nic nevysype a nevypráší. Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zbyněk Čechura, 2017-11-23
PRO:
  • Tichý chod, hezký moderní vzhled, velký akční rádius, bohaté příslušenství, velký sáček
PROTI:
  • Malá kolečka, vyšší cena
Tichý chod, hezký moderní vzhled, velký akční rádius, bohaté příslušenství, velký sáček Malá kolečka, vyšší cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2017-10-18
PRO:
  • Velmi kvalitní vysavač, tichý, výkonný a díky různým nástavcům použitelný na různé povrchy.
Velmi kvalitní vysavač, tichý, výkonný a díky různým nástavcům použitelný na různé povrchy.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lucie Šnajdrová, 2017-01-05
PRO:
  • Velmi výkonný a tichý vysavač.
PROTI:
  • Nic.
Velmi výkonný a tichý vysavač. Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lucie, 2017-01-05
PRO:
  • Velmi tichý a výkonný vysavač.
Velmi tichý a výkonný vysavač.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zezulová, 2017-01-17
PRO:
  • S výběrem vysavače jsem velmi spokojena. Vysavač splnil moje očekávání. Dlouho jsem si vybírala, neměla jsem vůbec dobré zkušenosti s vysavačema.
  • Mám dvě malé děti a potřebovala jsem opravdu funkční vysavač s vysokým sacím výkonem. A to tento splnil. Turbokartáčem přejedu gauč a během chvilky je jak nový. Také máme zátěžový koberec na schodek a díky turbokartáči je to rychle. Takže i když nemáme chlupatého domácího mazlíčka, uplatnění si našel. Líbí se mi vzhled a provedení vysavače. Má velký sáček. Snadná manipulace.
PROTI:
  • Vyšší cena. Vysavač je ale opravdu úžasný pomocník, takže se vyplatí.
S výběrem vysavače jsem velmi spokojena. Vysavač splnil moje očekávání. Dlouho jsem si vybírala, neměla jsem vůbec dobré zkušenosti s vysavačema. Mám dvě malé děti a potřebovala jsem opravdu funkční vysavač s vysokým sacím výkonem. A to tento splnil. Turbokartáčem přejedu gauč a během chvilky je jak nový. Také máme zátěžový koberec na schodek a díky turbokartáči je to rychle. Takže i když nemáme chlupatého domácího mazlíčka, uplatnění si našel. Líbí se mi vzhled a provedení vysavače. Má velký sáček. Snadná manipulace. Vyšší cena. Vysavač je ale opravdu úžasný pomocník, takže se vyplatí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
msboy, 2017-01-16
PRO:
  • Vysavač nabízí maximální možné příslušenství v balení za dobrou cenu. AAAA není pouze zařazením do skupiny, ale tento model si toto označení opravdu zaslouží. Výborný je k domácím mazlíčkům, poradí si se srstí i nepořádkem, který dokáží udělat. Je velmi tichý, dobře se s ním manipuluje, jednoduše se čistí a rozebírá. Vřele doporučuji. Velká spokojenost.
PROTI:
  • Neshledal jsem.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další