ROWENTA RO 6455 EA (cena od 5 779 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3362392/rowenta-ro-6455-ea.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/1/6/5/product_2156561.jpg

  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/56/276160/vysavac-rowenta-ro6455ea-silence-force-extreme-aaaa-animal-care.jpg

  • https://www.elektro-chmelar.cz/UserFiles/Image/RO6455EA.jpg

  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=162087&CacheStr=1826

  • https://www.eoshop.cz/editor/image/eshop_products/oa-636537.jpg?v=1498082081

  • https://www.datart.cz/catalog_img_cz/381/272/381272/IMAGE_FULL_1.jpg?1483023465000&Rowenta-RO6455EA-Silence-Force-Extreme-AAAA-Animal-Care

Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Extreme AAAA Animal Care Maximální účinnost na všech druzích povrchů Energetická účinnost A účinnost vysávání na kobercích A účinnost vysávání na tvrdých podlahách A účinnost filtrace A příkon 750 »

+ Přidat hodnocení

Recenze ROWENTA RO 6455 EA

Filtrovat:

Jan Frühauf, 2017-04-20
PRO:
  • ERGONOMIE A POHODLNÉ ZACHÁZENÍ, TICHÝ CHOD, BOHATÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ, VELMI SILNÝ SACÍ VÝKON
PROTI:
  • VYŠŠÍ CENA OPROTI KONKURENCI
ERGONOMIE A POHODLNÉ ZACHÁZENÍ, TICHÝ CHOD, BOHATÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ, VELMI SILNÝ SACÍ VÝKON VYŠŠÍ CENA OPROTI KONKURENCI
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Iva, 2017-03-06
PRO:
  • Perfektně funguje v domácnosti s 5 kočkami, tichý, výkonný i bez turbokartáče vysaje všechny chlupy a není zatím třeba zapínat na nejvyšší výkon. S vysáváním jsem maximálně spokojená. Pokud v bytě nejsou u dveří prahy, výborně se s ním manipuluje ta malá kolečka hůř překonávají práh u dveří, ale to je drobnost.
PROTI:
  • Jediný nedostatek - vzduch vracející se z vysavače do místnosti přes hepafiltr dost zapáchá, při vysávání musím větrat.
Perfektně funguje v domácnosti s 5 kočkami, tichý, výkonný i bez turbokartáče vysaje všechny chlupy a není zatím třeba zapínat na nejvyšší výkon. S vysáváním jsem maximálně spokojená. Pokud v bytě nejsou u dveří prahy, výborně se s ním manipuluje ta malá kolečka hůř překonávají práh u dveří, ale to je drobnost. Jediný nedostatek - vzduch vracející se z vysavače do místnosti přes hepafiltr dost zapáchá, při vysávání musím větrat.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin Litner, 2017-03-29
PRO:
  • Vysavač je velmi tichý, překvapil nás vysoký výkon (pomalu nelze odlepit od koberce), velkou výhodou je dosah kabelu (konečně nemusíme přehazovat kabel mezi zásuvkami). Ovládaní je jednoduché. Výborná jsou malá kolečka (4), která zaručují skvělou manévrovatelnost. Oceňujeme taky zacvakávací systém.
PROTI:
  • Vysavač je poměrně mohutný a těžký, nevýhodou je, že na vysavači nejsou držáky pro nádstavce. Jinak bez výhrad.
Vysavač je velmi tichý, překvapil nás vysoký výkon (pomalu nelze odlepit od koberce), velkou výhodou je dosah kabelu (konečně nemusíme přehazovat kabel mezi zásuvkami). Ovládaní je jednoduché. Výborná jsou malá kolečka (4), která zaručují skvělou manévrovatelnost. Oceňujeme taky zacvakávací systém. Vysavač je poměrně mohutný a těžký, nevýhodou je, že na vysavači nejsou držáky pro nádstavce. Jinak bez výhrad.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kamila Mazalová, 2017-03-28
PRO:
  • Výkon, sací koncovky na koberec a hladké podlahy - super lehká, dobré napojení sáčku na hadici - nepráší se ve vysavači...
PROTI:
  • Váha vysavače (jen samotné tělo váží 6 kg) - docela těžko se s ním popojíždí, váha univerzální hubice - ta navíc i po zatažení kartáče "zasekává" o koberec, takže ji prakticky neužívám...
Výkon, sací koncovky na koberec a hladké podlahy - super lehká, dobré napojení sáčku na hadici - nepráší se ve vysavači... Váha vysavače (jen samotné tělo váží 6 kg) - docela těžko se s ním popojíždí, váha univerzální hubice - ta navíc i po zatažení kartáče "zasekává" o koberec, takže ji prakticky neužívám...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jarda, 2017-02-28
PRO:
  • velmi tichý chod
  • velký sací výkon
  • možnost regulace sacího výkonu
  • příslušenství + mini turbo kartáč,kartáč na nábytek integrován přímo do přívodní hadice
  • velký akční rádius ,nemusí se přepojovat ze zásuvky do zásuvky
  • a velmi kladně musím hodnotit přístup obchodu
PROTI:
  • navíjení napájecí šňůry není automatické
velmi tichý chod velký sací výkon možnost regulace sacího výkonu příslušenství + mini turbo kartáč,kartáč na nábytek integrován přímo do přívodní hadice velký akční rádius ,nemusí se přepojovat ze zásuvky do zásuvky a velmi kladně musím hodnotit přístup obchodu navíjení napájecí šňůry není automatické
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr Suk, 2017-02-11
PRO:
  • Tento vysavač splnil vše co jsem očekával.Je skutečně tichý,má nízkou spotřebu el.energie a široké příslušenství.Výborně saje i na střední chod Silence(vyzkoušeno dlažba,plovoucí podlaha,koberec a čalounění).Příjemně se ovládá i manipulace je snažší díky čtyřem kolečkům.Navíc vypadá hezky a po stranách je odolný plast shock protect,takže se neomlátí o rohy atd.Pětiletá záruka na motor je příjemný bonus navíc.
Tento vysavač splnil vše co jsem očekával.Je skutečně tichý,má nízkou spotřebu el.energie a široké příslušenství.Výborně saje i na střední chod Silence(vyzkoušeno dlažba,plovoucí podlaha,koberec a čalounění).Příjemně se ovládá i manipulace je snažší díky čtyřem kolečkům.Navíc vypadá hezky a po stranách je odolný plast shock protect,takže se neomlátí o rohy atd.Pětiletá záruka na motor je příjemný bonus navíc.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav, 2017-01-08
PRO:
  • Velmi tichý vysavač
  • Vynikající sací výkon
  • Velká učinnost filtrace
  • Velký rozsah nastavení sacího výkonu
  • Velký sáček do vysavače
PROTI:
  • Zatím nic.
Velmi tichý vysavač Vynikající sací výkon Velká učinnost filtrace Velký rozsah nastavení sacího výkonu Velký sáček do vysavače Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin Koval, 2017-01-07
PRO:
  • Tichý chod, vysavač neztrácí výkon ani při naplnění sáčku, výkon dostatečně dimenzován i pro náročného uživatele. Uživatelsky velmi pohodlné a intuitivní ovládání s dostatečným příslušenstvím. Oceňuji rovněž hepa filtr, který velmi dobře funguje a z vysavače vychází dokonale odfiltrovaný vzduch.
PROTI:
  • Vyšší pořizovací náklady.
Tichý chod, vysavač neztrácí výkon ani při naplnění sáčku, výkon dostatečně dimenzován i pro náročného uživatele. Uživatelsky velmi pohodlné a intuitivní ovládání s dostatečným příslušenstvím. Oceňuji rovněž hepa filtr, který velmi dobře funguje a z vysavače vychází dokonale odfiltrovaný vzduch. Vyšší pořizovací náklady.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr B, 2017-01-30
PRO:
  • vynikající sání a ergonomie, je tíchý a flexibilní s velkým přísluenstvím
vynikající sání a ergonomie, je tíchý a flexibilní s velkým přísluenstvím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.