Rowenta RH 8571

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1745378/rowenta-rh-8571.jpg

    0

Typ vysavače: tyčový Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.9 Max. průtok vzduchu (l/s): 16 Typ filtrace: bezsáčkový Napájení vysavače (V): 24 Doba provozu (min): 50 Provedení výrobku: modrá barva * AIR FORCE cyclonic technology s unikátním dvojím systémem: oddělení nečistot od vzduchu a udržení sací síly na velmi vysoké úrovni * sací hlavice Delta Force s velmi »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 95%

(19 recenzí)

Recenze Rowenta RH 8571

Filtrovat:

Alena Volterová, 2012-05-03
PRO:
  • snadná manipulace při vysávání
  • dobrý sací výkon
  • vzhledově velmi pěkně rešený
  • velice snadná a rychlá údrž
snadná manipulace při vysávání dobrý sací výkon vzhledově velmi pěkně rešený velice snadná a rychlá údrž
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Miroslav Kutáček, 2012-04-02
PRO:
  • jednoduchá a snadná manipulace při vysávání
  • daleko vyšší sací výkon než u běžných el. vysavačů
  • vzhledově velmi pěkně rešený
  • velice snadná a rychlá údržba
jednoduchá a snadná manipulace při vysávání daleko vyšší sací výkon než u běžných el. vysavačů vzhledově velmi pěkně rešený velice snadná a rychlá údržba
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 20% zákazníků z 5.
Martina Handlová, 2012-06-04
PRO:
  • výkon
výkon
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 5.
Zdeněk, 2013-03-14
PRO:
  • Lehký, snadno ovladatelný, solidní výkon
PROTI:
  • vzhledem i provedenim kvalitě výrobku zcela neodpovídající adaptér
Lehký, snadno ovladatelný, solidní výkon vzhledem i provedenim kvalitě výrobku zcela neodpovídající adaptér
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Sona Nedvedova, 2012-08-18
PRO:
  • Vysavač je úžasný-není těžký-snadno skladovatelný!!!Jsem spokojena,že jsem si tento výrobek zakoupila!!!
Vysavač je úžasný-není těžký-snadno skladovatelný!!!Jsem spokojena,že jsem si tento výrobek zakoupila!!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Bohumil Houška, 2014-01-07
PRO:
  • Velmi spokojen snadná manipulace a dobře vysává, snadná údržba, dobře se čistí.
PROTI:
  • dlouhé nabíjení po nabití vydrží dlouho.
Velmi spokojen snadná manipulace a dobře vysává, snadná údržba, dobře se čistí. dlouhé nabíjení po nabití vydrží dlouho.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav Vyoral, 2014-01-05
PRO:
  • Dosavadní skušenost je zatím výborná.Klidně zvládne i dvojgenerační dům na jedno nabití.
  • Pohodová práce jednou rukou bez nutnosti tahání kabelu a trubice.Nabíjecí doba k poměru užívání je odpovídající.(dél se nabíjí ale taky dlouho vydrží).
PROTI:
  • Zatím nic.
Dosavadní skušenost je zatím výborná.Klidně zvládne i dvojgenerační dům na jedno nabití. Pohodová práce jednou rukou bez nutnosti tahání kabelu a trubice.Nabíjecí doba k poměru užívání je odpovídající.(dél se nabíjí ale taky dlouho vydrží). Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petra Vojtěchová, 2014-01-04
PRO:
  • výkon, váha, výdrž baterií
výkon, váha, výdrž baterií
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Romana Malárová, 2013-06-02
PRO:
  • Naprostá spokojenost. Škoda, že mě to nenapadlo dříve, mohla jsem si ušetřit čas a hlavně námahu. Mám bydlení 5+1 a všude plovoučka, takže s tímto pomocníkem je to jedna báseň, rychlé a pohodlné.
PROTI:
  • Dlouhé nabíjení.
Naprostá spokojenost. Škoda, že mě to nenapadlo dříve, mohla jsem si ušetřit čas a hlavně námahu. Mám bydlení 5+1 a všude plovoučka, takže s tímto pomocníkem je to jedna báseň, rychlé a pohodlné. Dlouhé nabíjení.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Blanka Kholová, 2013-05-10
PRO:
  • Jednoduchá a snadná manipulace, snadná údržba, vzhled, velikost. Jako doplňkový vysavač, který je vždy při ruce, je dobrý.
PROTI:
  • Je nestabilní
Jednoduchá a snadná manipulace, snadná údržba, vzhled, velikost. Jako doplňkový vysavač, který je vždy při ruce, je dobrý. Je nestabilní
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petra Žaludová, 2013-12-19
PRO:
  • výkon, tvar hubice, snadná údržba a navíc pěkně vypadá
PROTI:
  • nevím
výkon, tvar hubice, snadná údržba a navíc pěkně vypadá nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marcela, 2013-11-07
PRO:
  • Jsem spokojená, snadná údržba a manipulace. Rychlík při úklidu. Určitě doporučuji.
Jsem spokojená, snadná údržba a manipulace. Rychlík při úklidu. Určitě doporučuji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dušan, 2013-11-02
PRO:
  • Hezký, skladný, lehký.
PROTI:
  • Nic.
Hezký, skladný, lehký. Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena Krátká, 2013-01-07
PRO:
  • Snadná manipulace jak při vysávání tak při čištění, perfektní sací výkon !!!
  • Vysaje obsolutně všechno chlupy, prach,drobky,písek atd..Nejlepší vysavač na tvrdé podlahy !!!
PROTI:
  • nic
Snadná manipulace jak při vysávání tak při čištění, perfektní sací výkon !!! Vysaje obsolutně všechno chlupy, prach,drobky,písek atd..Nejlepší vysavač na tvrdé podlahy !!! nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tomáš Hlavica, 2012-09-17
PRO:
  • Pokud od něj člověk nečeká nemožné, např. vysávání vysokých koberců s velkou špínou, bude spokojen. Používáme ho na podlahy a je super. Vždy po ruce, žádné šňůry, těžký mi nepřijde a pěkně se dostane skoro všude.
Pokud od něj člověk nečeká nemožné, např. vysávání vysokých koberců s velkou špínou, bude spokojen. Používáme ho na podlahy a je super. Vždy po ruce, žádné šňůry, těžký mi nepřijde a pěkně se dostane skoro všude.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana Horáčková, 2012-06-28
PRO:
  • parádní výkon, výborný do domácnosti se zvířaty
PROTI:
  • malinko těžší
parádní výkon, výborný do domácnosti se zvířaty malinko těžší
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslava Spurná, 2012-12-13
PRO:
  • výborný měla jsem již několik tyčových vysavačů,ale tento je nejlepší.Mohu jen doporučit
výborný měla jsem již několik tyčových vysavačů,ale tento je nejlepší.Mohu jen doporučit
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Šárka, 2012-10-08
PRO:
  • Lehký a snadno ovladatelný vysavač. Má velkou nádobu na prach, snadno se čistí. Krásný design. Je skladný-v koutě ho ani nevidíte. Vyluxuje malé i větší nečistoty a poradí si i se psíma chlupama.Vydrží dlouho bez nabíjení. Vysavač používám denně a jsem velmi spokojená.
Lehký a snadno ovladatelný vysavač. Má velkou nádobu na prach, snadno se čistí. Krásný design. Je skladný-v koutě ho ani nevidíte. Vyluxuje malé i větší nečistoty a poradí si i se psíma chlupama.Vydrží dlouho bez nabíjení. Vysavač používám denně a jsem velmi spokojená.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zuzana Kubelková, 2012-10-18
PRO:
  • Velmi snadná a rychlá manipulace. Oceňuji že nemá šňůru, stojí v rohu pokoje a je vždy připraven k okamžitému použití. Velmi snadná údržba, prach se jen vysype do koše. Opravdu dlouho vydrží nabitý (min. 5x kompletní vysátí bytu, spíše častěji vysávám 1 pokoj a kuchyň). Silný sací výkon. Doporučuji!
PROTI:
  • Při úplném vybití dlouhá doba nabíjení (až 16 hodin), ale napojuji ho na nabíječku průběžně.
Velmi snadná a rychlá manipulace. Oceňuji že nemá šňůru, stojí v rohu pokoje a je vždy připraven k okamžitému použití. Velmi snadná údržba, prach se jen vysype do koše. Opravdu dlouho vydrží nabitý (min. 5x kompletní vysátí bytu, spíše častěji vysávám 1 pokoj a kuchyň). Silný sací výkon. Doporučuji! Při úplném vybití dlouhá doba nabíjení (až 16 hodin), ale napojuji ho na nabíječku průběžně.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.