PHILIPS FC 7088 (cena od 10 363 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3100542/philips-fc-7088.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/4/1/9/product_1862914.jpg

  • https://img.okay.cz/gal/philips-fc-7088-01-aquatrio-default-106575.jpg

  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/377849.jpg

  • https://www.elektrocr.cz/imgThumbnailL/350531.png

  • http://www.euroking.cz/imgThumbnailL/1144510.png

  • https://cdn.electroworld.cz/images/img-large/7/104267.jpg

Akce záruka vrácení peněz 90 dnů Philips Otestujte si po dobu 90 dnů vybrané produkty značky Philips. Nesplní-li vaše očekávání, budou vám vráceny peníze zpět. Akce platí na zakoupené zboží v období od 1. 10. 2014 do 31. 1. 2015.   Podmínky akce naleznete ZDE. Systém AquaTrio na pevné podlahy s jedinečnou technologií »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 98%

(14 recenzí)
  • vzhledem k tomu, že máme 100 m2 dlažby a lina je to skvělý pomocník, který ušetří spoustu času

  • snadná manipulace podlaha se blýská čistotou

Recenze PHILIPS FC 7088

Filtrovat:

Alena Trapaniová, 2015-07-02
PRO:
  • vzhledem k tomu, že máme 100 m2 dlažby a lina je to skvělý pomocník, který ušetří spoustu času
  • snadná manipulace podlaha se blýská čistotou
PROTI:
  • škoda, že není v menším provedení na schody
-100 % spokojenost -snadná manipulace -ideální na dlažbu a linoleum -značná úspora času
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eva Grimová, 2017-05-25
PRO:
  • Jsem velice spokojena, vytřeno mám snadno a rychle. Podlaha je hned suchá.
PROTI:
  • Nesetře zaschlou silnou špínu a nestírá úplně do kraje. S obojím jsem před koupí počítala. Plus určitě mnohonásobně předčí tyto nedostatky.
Jsem velice spokojena, vytřeno mám snadno a rychle. Podlaha je hned suchá. Nesetře zaschlou silnou špínu a nestírá úplně do kraje. S obojím jsem před koupí počítala. Plus určitě mnohonásobně předčí tyto nedostatky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hana Čunderlová, 2016-09-05
PRO:
  • Skvělý pomocník. Po několika týdnech užívání jsem stále nadšená. Velmi mi usnadnil úklid a to jak v jeho rychlosti, tak i v kvalitě. Rozhodně nelituji. Mám doma dvě kočky a neustále volný přístup do obývacího pokoje z terasy - to obojí znamená velké množství prachu. smetí a chloupků ze srsti koček. S tímto vysavačem to přestal být problém. Jsem ráda, že jsem ho koupila
PROTI:
  • - vyšší cena
  • - nevyčistí až ke kraji plochy. 3-5 cm zůstává nevysáto, neumyto. Ale s tímto nedostatkem se dá docela dobře žít ...
Skvělý pomocník. Po několika týdnech užívání jsem stále nadšená. Velmi mi usnadnil úklid a to jak v jeho rychlosti, tak i v kvalitě. Rozhodně nelituji. Mám doma dvě kočky a neustále volný přístup do obývacího pokoje z terasy - to obojí znamená velké množství prachu. smetí a chloupků ze srsti koček. S tímto vysavačem to přestal být problém. Jsem ráda, že jsem ho koupila - vyšší cena - nevyčistí až ke kraji plochy. 3-5 cm zůstává nevysáto, neumyto. Ale s tímto nedostatkem se dá docela dobře žít ...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petra, 2016-08-15
PRO:
  • Nejlepší pomocník do domácnosti! Nemusíte vysávat a pak ještě chodit s kýblem a mopem. V jednom kroku je krásně a hygienicky uklizeno. Určitě neváhejte a jděte do toho. Stojí to za to!
PROTI:
  • Přijde mi to trošku hlučnější než běžný vysavač, ale nic extra hrozného. Je pravda, že se nedostane ke kraji nábytku a lišť blíž než na cca 5 cm, ale za tu ušetřenou práci celkově to stojí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal Hořeňovský, 2016-11-04
PRO:
  • Perfektně vyčistí podlahu - lepší než mop nebo různé "mikroutěrkové" čističe podlah
  • Velká výhoda je, že namáčí kartáčky a špinavou vodu z nich hned vysává do druhé nádoby
  • Podlaha je opravdu čistá (když jsem přejel dřív ubrouskem po podlaze, nikdy nebyl úplně čistý ani po vytírání mopem - tady je)
  • Je lehký, snadno se s ním manipuluje
  • Ušetří vodu
  • Kartáčky se ani při mytí špinavé podlahy příliš neznečišťují
PROTI:
  • Nevytře až do kraje, ale to je prostě technicky nemožné takový vysavač udělat - tam žel musíte zajet mopem (ideálně před)
  • Nevytřu s ním schody, protože nelze vysavač "zvedat" a plocha schodů je moc malá
  • Nemají vyladěné vypínání - po vypnutí zůstane na daném místě trocha vody na zemi - měli by mít lepší synchronizaci - sát by měl déle než pouštět vodu při vypnutí. To je asi hlavní nedokonalost, která lze technicky vyladit.
Perfektně vyčistí podlahu - lepší než mop nebo různé "mikroutěrkové" čističe podlah Velká výhoda je, že namáčí kartáčky a špinavou vodu z nich hned vysává do druhé nádoby Podlaha je opravdu čistá (když jsem přejel dřív ubrouskem po podlaze, nikdy nebyl úplně čistý ani po vytírání mopem - tady je) Je lehký, snadno se s ním manipuluje Ušetří vodu Kartáčky se ani při mytí špinavé podlahy příliš neznečišťují Nevytře až do kraje, ale to je prostě technicky nemožné takový vysavač udělat - tam žel musíte zajet mopem (ideálně před) Nevytřu s ním schody, protože nelze vysavač "zvedat" a plocha schodů je moc malá Nemají vyladěné vypínání - po vypnutí zůstane na daném místě trocha vody na zemi - měli by mít lepší synchronizaci - sát by měl déle než pouštět vodu při vypnutí. To je asi hlavní nedokonalost, která lze technicky vyladit.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lenka M., 2016-10-14
PRO:
  • připraven ihned k použití
  • minimální spotřeba vody a čistících prostředků
  • není to kartáč, takže nevyčistí staré nánosy ve vroubcích lina, ale pokud si lino vyčistíte kartáčem a určeným čistícím prostředkem, tak už se při používání Philipsu nezanáší znovu a to je výtečné
  • vytírám i bláto z holínek, vylitou mastnotu bere také, pokud přidám do nádržky malinkou kapičku jaru a lze použít i teplou vodu
  • nematlá se špína na podlaze, nezůstává ve vroubcích linolea, nově se nezanášejí
  • výborný pro udržení stále čistého stavu podlahy
  • nebere 2 cm od nábytku, ale tím pádem také nábytek vodou neničí
  • funguje mi i na matné lino
připraven ihned k použití minimální spotřeba vody a čistících prostředků není to kartáč, takže nevyčistí staré nánosy ve vroubcích lina, ale pokud si lino vyčistíte kartáčem a určeným čistícím prostředkem, tak už se při používání Philipsu nezanáší znovu a to je výtečné vytírám i bláto z holínek, vylitou mastnotu bere také, pokud přidám do nádržky malinkou kapičku jaru a lze použít i teplou vodu nematlá se špína na podlaze, nezůstává ve vroubcích linolea, nově se nezanášejí výborný pro udržení stále čistého stavu podlahy nebere 2 cm od nábytku, ale tím pádem také nábytek vodou neničí funguje mi i na matné lino
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hana J., 2016-01-18
PRO:
  • Doporučuji, nikde nemáme koberce, takže využiji na 100% a mám uklízený celý dům za 10 minut! Super pomocník, mám 2 malé děti a psa a používám Aquatrio každý den.
PROTI:
  • Nevytře sice asi 1 cm od kraje, ale ušetří hromadu času.
Doporučuji, nikde nemáme koberce, takže využiji na 100% a mám uklízený celý dům za 10 minut! Super pomocník, mám 2 malé děti a psa a používám Aquatrio každý den. Nevytře sice asi 1 cm od kraje, ale ušetří hromadu času.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Andrea K., 2015-08-20
PRO:
  • S vysavačem jsem velmi spokojena. Vysává a vytírá v jednom tahu a čistota po něm se nevyrovná jakémukoliv vytírání mopem nebo čímkoliv jiným. Jediné čeho lituji je to, že jsem si ho nepořídila již dříve.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zuza, 2015-04-27
PRO:
  • Pro vetsi plochy-dlazba skvely pomocnik.
PROTI:
  • Nevytre cca 4cm od zdi
Pro vetsi plochy-dlazba skvely pomocnik. Nevytre cca 4cm od zdi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mispul, 2015-04-22
PRO:
  • Nevěřil jsem, že to bude fungovat, a ono to funguje, podlaha je čistá a suchá. Prostě dokonalé. Vysavač nebo jak to nazvat se velmi dobře ovládá. Pokud je na nějakém místě špína zašlapaná, tak stačí chvíli počkat a kartáče jí udolají. Neuvěřitelně šetří čas.
PROTI:
  • Zatím nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hurryman, 2015-03-11
PRO:
  • Vytíraní v jednom kroku, žadné zametaní a následné přejíždění vyždímaným hadrem/mopem
  • Ideálni do domacnosti s malými dětmi na rychlé setření - bere i zaschlé kakao
PROTI:
  • Nestírá do krajů
  • Nesetře rozšláplou čokoládu, zrníčka uschlé rýže a některé drobky, ale to mop ani hadr taky ne.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Robert A., 2015-02-21
PRO:
  • - velmi pohodlná obsluha (bezproblémový úklid)
  • - jednoduchá manipulace
  • - snadné čištění
  • - viditelná čistota
  • - funguje na dlažbě i na PVC
PROTI:
  • - vyšší cena
  • - hlučnější přístroj
  • - další náklady při výměně kartáčků (zatím nevíme jakou budou mít životnost)
- velmi pohodlná obsluha (bezproblémový úklid) - jednoduchá manipulace - snadné čištění - viditelná čistota - funguje na dlažbě i na PVC - vyšší cena - hlučnější přístroj - další náklady při výměně kartáčků (zatím nevíme jakou budou mít životnost)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Milena Suchánková, 2015-02-12
PRO:
  • Lehká manipulace s vysavačem.
  • Malá spotřeba vody pro běžné čistění.
  • Zbytečně nenamáčí podlahu špínu odsaje
  • Pro pravidelné stírání hladké podlahy prostě ideální.
PROTI:
  • Nestírá až do kraje asi 2 cm
  • Silně znečistěnou a zejména mastnou podlahu neumyje.
  • Na matné PVC vypíná - přetížení kartáčů.
  • Na koberce to není určeno.
Lehká manipulace s vysavačem. Malá spotřeba vody pro běžné čistění. Zbytečně nenamáčí podlahu špínu odsaje Pro pravidelné stírání hladké podlahy prostě ideální. Nestírá až do kraje asi 2 cm Silně znečistěnou a zejména mastnou podlahu neumyje. Na matné PVC vypíná - přetížení kartáčů. Na koberce to není určeno.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdenka Kovářová, 2015-12-20
PRO:
  • .Jednoduchá manipulace, lehká práce. Prostě výborný pomocník.
PROTI:
  • Drahý, ale zato to stojí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.