Miele S 8 Cat & Dog

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1874462/miele-s-8-cat-dog.jpg

    0

Oceněný podlahový vysavač Miele S 8 Cat&Dog s Power-Motorem, elektronickou regulací sacího výkonu, pozvolným rozběhem motoru a Active AirClean filtrem. Tento vysavač získal ocenění Reddot design Award 2012.  Filtrační systém AirClean Vynikající filtrační účinek vysavačů Miele spočívá v až 12stupňovém filtračním systému. Ten se skládá z inovativního prachového »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 94%

(17 recenzí)

Recenze Miele S 8 Cat & Dog

Filtrovat:

Pavlína Veselá, 2013-04-28
PRO:
  • Turbo kartáč perfektně sbírá dlouhé psí i kočičí chlupy z koberce, oproti předchozímu vysavači s normálním nástavcem mi luxování pokoje nezabere hodinu a koberec vypadá mnohem lépe. Normální nástavec je lepší pro parkety i dlažbu, i když má kovový spodek podlahu nepoškrábe. Na plný výkon ho neodtrhnu od podlahy, takže běžně saju jen na střední a i ten bohatě stačí. S koupí jsem maximálně spokojená
PROTI:
  • Snad jedině váha, ale vzhledem k tomu, že jsem vozíčkářka není to moc objektivní. Kolečka fungují dobře a nezasekává se
Turbo kartáč perfektně sbírá dlouhé psí i kočičí chlupy z koberce, oproti předchozímu vysavači s normálním nástavcem mi luxování pokoje nezabere hodinu a koberec vypadá mnohem lépe. Normální nástavec je lepší pro parkety i dlažbu, i když má kovový spodek podlahu nepoškrábe. Na plný výkon ho neodtrhnu od podlahy, takže běžně saju jen na střední a i ten bohatě stačí. S koupí jsem maximálně spokojená Snad jedině váha, ale vzhledem k tomu, že jsem vozíčkářka není to moc objektivní. Kolečka fungují dobře a nezasekává se
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.
Pavel, 2014-01-14
PRO:
  • Neuvěřitelný sací výkon, ve většině případů není maximální výkon potřeba, jinak je hlavice takřka k neodtržení :-)
  • Turbokartáč vysává parádně koberec.
  • Příslušenství je stále po ruce - uchované v těle vysavače.
  • Hezký design.
  • Nejlepší vysavač, s jakým jsem kdy byl nucen vysávat.
PROTI:
  • Po stlačení tlačítka se přívodní kabel navíjí celý, občas by bylo potřeba navinout jen část.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
KK, 2015-03-02
PRO:
  • Vysoký výkon, který již není povolen EU,
  • dobré příslušenství,
  • kvalita Miele.
PROTI:
  • Nenašel jsem nic.
Vysoký výkon, který již není povolen EU, dobré příslušenství, kvalita Miele. Nenašel jsem nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Radmila Tomšů, 2015-02-17
PRO:
  • Perfektní, velice vysoký sací výkon, tichý chod, pojezd bez problémů. Veškeré příslušenství při ruce v "kapotě".
PROTI:
  • Nic
Perfektní, velice vysoký sací výkon, tichý chod, pojezd bez problémů. Veškeré příslušenství při ruce v "kapotě". Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2015-01-27
PRO:
  • Spokojena velmi. Máme psíčka a nedá se to srovnat s vysáváním doposud. Namotané jsou hlavně vnučky vlasy a ty mi před tím, dělali velký problém vysát..
Spokojena velmi. Máme psíčka a nedá se to srovnat s vysáváním doposud. Namotané jsou hlavně vnučky vlasy a ty mi před tím, dělali velký problém vysát..
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Robert Kuboš, 2014-07-10
PRO:
  • Dlouho jsem zvažovali zda tolik peněz za vysavač dát....a dnes vůbec nelituji. Jsem max.spokojen. Vřele doporučuji všem kdo mají domací zvíře. Předtím jsme koberec 2x3m vysával i 30min protože v něm bylo milion chlupů. Dnes cca 5mi a bez chlupů (možná by se 2-3 chloupky našly, ale s lupou chodit nikdo nebude). Tak teď jen aby vysavač opravdu vydržel nějaký ten rok.
PROTI:
  • NIC
Dlouho jsem zvažovali zda tolik peněz za vysavač dát....a dnes vůbec nelituji. Jsem max.spokojen. Vřele doporučuji všem kdo mají domací zvíře. Předtím jsme koberec 2x3m vysával i 30min protože v něm bylo milion chlupů. Dnes cca 5mi a bez chlupů (možná by se 2-3 chloupky našly, ale s lupou chodit nikdo nebude). Tak teď jen aby vysavač opravdu vydržel nějaký ten rok. NIC
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hanča, 2014-02-16
PRO:
  • Pro majitele chlupatých miláčku úplně super, nikdy jsem nevěřila, že najdu vysavač, který opravdu odstraní chlupy.
PROTI:
  • Vyhovuje úplně vše-vysavač je skvělý.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kateřina Kopecká, 2014-12-28
PRO:
  • Skvele vysava zvireci chlupy a vse ostatni. Nejlepsi vysavac co jsem kdy mela.
PROTI:
  • Nic
Skvele vysava zvireci chlupy a vse ostatni. Nejlepsi vysavac co jsem kdy mela. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdeňka, 2014-12-12
PRO:
  • velká spokojenost s výrobkem, ani manžel moc neprotestuje, když jej má použít
PROTI:
  • zatím nemáme žádné negativní zkušenosti
velká spokojenost s výrobkem, ani manžel moc neprotestuje, když jej má použít zatím nemáme žádné negativní zkušenosti
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin Jansa, 2014-11-17
PRO:
  • Perfektní vysavač, tichý, veliká sací síla, odolný
PROTI:
  • Zatím nic
Perfektní vysavač, tichý, veliká sací síla, odolný Zatím nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdeněk Stoffer, 2014-01-06
PRO:
  • všemi prostředky pro
PROTI:
  • vůbec nic proti
všemi prostředky pro vůbec nic proti
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ota, 2014-01-29
PRO:
  • Celková spokojenost, vynikající kartáč na chlupy
PROTI:
  • Výměna a cena textilních pytlíků
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
oszor, 2014-01-20
PRO:
  • Sací výkon, možnost nastavení více stupňů výkonu. Máme doma několik koček a psa a problém s chlupy nám tento vysavač opravdu vyřešil.
PROTI:
  • Celkem malý obsah sáčku a jeho docela vysoká cena.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Rosinka, 2013-09-13
PRO:
  • Vše skvělé !!!!
PROTI:
  • Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
bubu, 2013-09-12
PRO:
  • ještě žádný vysavač nám takto nevysál psí chlupy!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
zuzka, 2013-08-16
PRO:
  • sací výkon
PROTI:
  • hlučnější
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tatík, 2013-12-31
PRO:
  • Dokonalý pojezd, dlouhý kabel, celková kvalita zpracování a spousta dalších.
  • Kupodivu relativně příznivá cena sáčků.
  • Výfuk vzduchu nahoru.
PROTI:
  • S ohledem na cenu by mohl mít např. automatické vypnutí v parkovací poloze.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.