MIELE Compact C2 PowerLine (cena od 5 590 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3466238/miele-compact-c2-powerline.jpg

    0
  • https://miele.elektrometal.cz/435/vysavac-miele-compact-c2-powerline.jpg

Podlahový vysavač Miele Compact C2 PowerLine s vysokým sacím výkonem a teleskopickou trubicí pro důkladné a pohodlné vysávání. Vysavač má všestrané použití, a to díky univerzální podlahové hubici. Díky svým rozměrům se velmi snadno skladuje, navíc je velmi lehký - pouhých 6,5 kg včetně příslušenství. Jistě oceníte i snadné vysávání větších ploch díky akčnímu rádiu 10 »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 100%

(10 recenzí)
  • Super výkonný vysavač. Skvěle vysává i hladké podlahy. Krásně jezdí po každém povrchu.

  • Jednoduše doporučuji. Miele je Miele a žádný jiný se mu nevyrovná! Malý, ale šikovný :)

  • výrobek můžeme doporučit všem, kteří se musí s vysavačem i často přemísťovat mezi patry, jelikož je lehký a velice kompaktní, není žádný problém vysavač držet v jedné ruce a i díky dostatečné délce přívodního kabelu schody do patra vysát a to ani pro manželku

Recenze MIELE Compact C2 PowerLine

Filtrovat:

Naďa, 2017-09-04
PRO:
  • Skvělý kompaktní vysavač pro menší domácnost jako dělaný. Skvělé vlastnosti i na kobercích, nebo alespoň taková je moje dosavadní zkušenost. I pro mě, jako ženu, je vcelku lehký, dobře se s ním vysává. Doporučila bych jej každému, kdo žije v menší domácnosti a chce opravdu úžasného a kvalitního pomocníka.
Skvělý kompaktní vysavač pro menší domácnost jako dělaný. Skvělé vlastnosti i na kobercích, nebo alespoň taková je moje dosavadní zkušenost. I pro mě, jako ženu, je vcelku lehký, dobře se s ním vysává. Doporučila bych jej každému, kdo žije v menší domácnosti a chce opravdu úžasného a kvalitního pomocníka.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Matěj Kozák, 2017-08-31
PRO:
  • Dal jsem na doporučení dTestu a tento vysavač si určitě toto hodnocení zaslouží
  • Je lehký, ale přitom z jedné zásuvky dosáhne po kompletním bytě
Dal jsem na doporučení dTestu a tento vysavač si určitě toto hodnocení zaslouží Je lehký, ale přitom z jedné zásuvky dosáhne po kompletním bytě
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Simča Krejčová, 2017-08-30
PRO:
  • Jednoduše doporučuji. Miele je Miele a žádný jiný se mu nevyrovná! Malý, ale šikovný :)
Jednoduše doporučuji. Miele je Miele a žádný jiný se mu nevyrovná! Malý, ale šikovný :)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Havránkovi, 2017-08-30
PRO:
  • výrobek můžeme doporučit všem, kteří se musí s vysavačem i často přemísťovat mezi patry, jelikož je lehký a velice kompaktní, není žádný problém vysavač držet v jedné ruce a i díky dostatečné délce přívodního kabelu schody do patra vysát a to ani pro manželku
  • - lehký
  • - dobrý rádius
  • - není problém s uskladněním, dobré proporce
  • - možnost výběru z několika funkcí, např. vysávání sedací soupravy nebo tichý režim
výrobek můžeme doporučit všem, kteří se musí s vysavačem i často přemísťovat mezi patry, jelikož je lehký a velice kompaktní, není žádný problém vysavač držet v jedné ruce a i díky dostatečné délce přívodního kabelu schody do patra vysát a to ani pro manželku - lehký - dobrý rádius - není problém s uskladněním, dobré proporce - možnost výběru z několika funkcí, např. vysávání sedací soupravy nebo tichý režim
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kamila b., 2017-08-30
PRO:
  • oprávněný vítěz dtestu ! máme ho 14 dní a překonal všechny představy jak by měl vysavač fungovat. Jsme nadšeni
PROTI:
  • žádné proti
oprávněný vítěz dtestu ! máme ho 14 dní a překonal všechny představy jak by měl vysavač fungovat. Jsme nadšeni žádné proti
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vašek Bartň, 2017-08-30
PRO:
  • Velmi dobře skladný vysavač. V malém těle silný motor :-)! Naprostá psokojenost
Velmi dobře skladný vysavač. V malém těle silný motor :-)! Naprostá psokojenost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena, 2017-11-16
PRO:
  • Super výkonný vysavač. Skvěle vysává i hladké podlahy. Krásně jezdí po každém povrchu.
Super výkonný vysavač. Skvěle vysává i hladké podlahy. Krásně jezdí po každém povrchu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lidmila Šedlbauerová, 2017-10-16
PRO:
  • Bezvadný pomocník -je skladný a opravdu saje.
PROTI:
  • nevím
Bezvadný pomocník -je skladný a opravdu saje. nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pavol Hriadel, 2017-10-16
PRO:
  • Velice lehký a tichý vysavač s vysokým výkonem. Manipulace s ním je pohodlná díky dlouhemu káblu a nastavitelné výšce rukojeti. Jednoznačně doporučuji.
Velice lehký a tichý vysavač s vysokým výkonem. Manipulace s ním je pohodlná díky dlouhemu káblu a nastavitelné výšce rukojeti. Jednoznačně doporučuji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Luboš Treybal, 2017-10-11
PRO:
  • Velmi výkonný vysavač se snadným ovládáním a překvapivě tichým chodem.
  • Vynikající na koberce.
Velmi výkonný vysavač se snadným ovládáním a překvapivě tichým chodem. Vynikající na koberce.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.