iRobot Braava 380 (cena od 8 488 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2567290/irobot-braava-380.jpg

    0
  • https://www.nilfisk-centrum-morava.cz/fotky11820/fotos/original/_vyr_1008braava-380.png

  • http://www.e-r.cz/img/catalog/img/2715.jpg?1398165262

  • http://abcstore.cz/img/prod/2017/10/09/81214-59db0d90d933c.jpg

  • https://www.bohemiapc.cz/foto/i8-p4205183/756397-0a.jpg

  • http://www.digiboss.cz/IMGCACHE/_74/74455_0a_1.jpg

Proč robota od iRobotu? iRobot se úzce specializuje na robotiku, investuje do jejího rozvoje většinu zisků a nepodlehl pokušení rozptýlit svou pozornost do desítek oborů kvůli hezčím čtvrtletním výkazům. iRobot vznikl z přesvědčení trojice zakladatelů (Colin Angle, Helen Greiner a Rodney Brooks), že robotika jednou změní svět a způsob jakým pracujeme, učíme se, »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 96%

(11 recenzí)
  • Výborný pomocník!!! Dlouho jsem o jeho koupi uvažovala a jsem moc ráda, že jsem se nakonec odhodlala. Robot je malý, ideální do panelákových bytů. Není ani moc vysoký, krásně vytře i pod nábytkem. Navíc je naprosto tichý, takže může běžet i přes noc. Na sucho ho pouštím každý den, a přesto je vždy na utěrce prach. Mokré vytírání používám tak 2x do týdne. Jednou týdně provedu generální úklid velkým vysavačem a ručním mopem, jinak pouštím iRobot Braava 380. Jsem s ním opravdu moc spokojená, do domácnosti je úžasný pomocník.

  • Výborný pomocník, opravdu dělá to co má.

  • Uklízí opravdu precizně, byli jsme překvapeni.

Recenze iRobot Braava 380

Filtrovat:

Renata, 2015-06-01
PRO:
  • Výborný pomocník!!! Dlouho jsem o jeho koupi uvažovala a jsem moc ráda, že jsem se nakonec odhodlala. Robot je malý, ideální do panelákových bytů. Není ani moc vysoký, krásně vytře i pod nábytkem. Navíc je naprosto tichý, takže může běžet i přes noc. Na sucho ho pouštím každý den, a přesto je vždy na utěrce prach. Mokré vytírání používám tak 2x do týdne. Jednou týdně provedu generální úklid velkým vysavačem a ručním mopem, jinak pouštím iRobot Braava 380. Jsem s ním opravdu moc spokojená, do domácnosti je úžasný pomocník.
PROTI:
  • Originální utěrky pro suché i mokré vytírání jsou sice kvalitní, ale dost drahé. Zkusila jsem koupit jednorázové utěrky v Albertu (10 ks za 17,- Kč) a úklid s nimi je stejně kvalitní. Navíc se dají bez problémů prát, takže je lze používat i opakovaně. Na mokré vytírání se mně dokonce více než originální utěrka osvědčily levné mikro utěrky z drogérie. Rychleji schnout a naberou na sebe opravdu všechny nečistoty.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Michal, 2015-09-28
PRO:
  • usnadnení práce - podlahy se fakt lesknou oproti beznemu vytreni
  • jednoducha manipulace
  • super pomocnik :)
PROTI:
  • kratka vydrz baterie (prijde mi ze vydrzi sotva 2 hodiny misto psanych 4)
  • doba nabijeni je delsi - nicmene uz cca pri 70% baterie sviti modre, ze je nabity.. nicmene v navodu pisou, ze to neni 100% stav... jak ma clovek pak vedet kdy je nabity na 100% ?! Tohle je trochu nedomyslene...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
mama, 2015-02-20
PRO:
  • vyborny pomocnik do rodiny s malymi detmi, kazdy den mit vytreno bez namahy je opravdu luxus
PROTI:
  • v mistnostech, ktere nejsou ctvercove a vedou za roh, se chova trochu zmatene a nevytre vse, je potreba ho poslat do druhe casti mistnosti zvlast
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Jana P., 2015-02-17
PRO:
  • Jsme velice spokojeni - na jedno nabití nám zvládá setření i mopování cca 80m prostoru. Po dokončení se vrací zpět na výchozí místo. Je velmi tichý, nedělá mu problém zajet pod nízký nábytek, mezi židle a bez problémů se zase dostat ven. Jednoduché ovládání.
PROTI:
  • součástí balení by mohlo být více náhradních útěrek
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Honza, 2014-06-18
PRO:
  • Dělá přesně to co slibuje. Je opravdu tichý. Vytírá jak je popsáno. Samozřejmě větší nečistoty nemá kam "uložit", ale v kombinaci s Roombou nebo prostým koštětem :-) funguje výborně.
  • Přischlé skvrny nedává, ale to mu nejde zazlívat.
  • Velkou výhodou je, že mu nevadí rozházené věci, hračky atd. Kobercům se vyhýbá.
  • Takže úklid věcí než pustíme Roombu se zde nekoná :-).
  • Jeho výhoda se projeví především v setření prachu, který se pak nehromadí.
  • Spokojenost. Dělá to co je inzerováno a popsáno. Ani víc ani míň.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Petr Hlávka, 2014-04-02
PRO:
  • Zametání i vytírání funguje podle očekávání. Vhodné pro častější pravidelný úklid. Uklidí opravdu celou místnost i místa okolo noh nábytku (stůl, židle). Je to dobrý pomocník do domácnosti.
PROTI:
  • Nabíjení by mohlo být rychlejší.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Zoulinka, 2014-02-16
PRO:
  • Uklízí za vás!!!!!!!§
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Dan, 2014-01-23
PRO:
  • Výborný pomocník, opravdu dělá to co má.
  • Uklízí opravdu precizně, byli jsme překvapeni.
  • V poměru cena/výkon mohu vřele doporučit.
PROTI:
  • Škoda, že robot nedisponuje dokovací stanicí, ale v případě vytírání by to bylo spíže na škodu kvůli vlhké utěrce v případě dřevěné nebo lamino podlaze.
  • Baterie by mohla mít větší kapacitu, ale stačí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
AV, 2014-02-03
PRO:
  • Tichý, slušná kvalita vytírání, jednoduchá obsluha. Poradí si i s členitějším tvarem místnosti.
PROTI:
  • Poměrně dlouhá doba nabíjení (cca 4 hod) vzhledem k době, po kterou je schopen vytírat (cca 3 hod). Chce to posílat ho do práce častěji, znečištěnější plochy nezvládá. Suchý zametací režim celkem k ničemu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Janina, 2015-01-28
PRO:
  • Skvělý pomocník, jen doporučuji nejdříve vysát, protože pokud je na podlaze více prachu, tvoří se žmolky.
PROTI:
  • Je skvělý.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
segovesus, 2014-09-13
PRO:
  • Utře prach a vytře pod postelí a nábytkem a nemusím u toho být.
  • Skvělá investice, je to člen rodiny.
PROTI:
  • Občas kroutím hlavu nad zvolenou trasou, ale nakonec se dostane všude.
  • Před mopováním se musí správně navlhčit hadřík, spotřebuje různé množství náplně.
  • Velmi potichu pípá při práci.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.