ETA NEPTUN 2404 90366 (cena od 3 899 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/211908/eta-neptun-2404-90366.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/3/0/0/product_2250003.jpg

  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/1/4499/vysavac-eta-neptun-2404-90366-turbokartac-viceucelovy.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/EA/EAD1009f2.jpg

  • https://www.kamody.cz/image/data/products/E/ETA240490366.jpg

  • https://www.stavbaeu.cz/image/data/products/E/ETA240490366.jpg?v=1

  • https://www.eoshop.cz/editor/image/eshop_products/eta-2404-90366-neptun.jpg?v=1444491965

Víceúčelový vysavač ETA Neptun 2404 90366 o příkonu 1150 W a sacím výkonu 250 W je vybaven kvalitním čtyřnásobným filtračním systémem. Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z tvrdých podlah, šamponuje, hloubkově čistí a propírá koberce a dokonce i čalouněný nábytek.Disponuje obřím zásobníkem až pro 12 l znečištěné vody, 3 l nádobou na saponát »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 93%

(23 recenzí)
  • Kvalitní pomocník jak v domácnosti tak při větším úklidu.

  • Perfektní a spolehlivý pomocník v domácnosti

  • Tento vysavač je naprosto skvělý,výborný.

Recenze ETA NEPTUN 2404 90366

Filtrovat:

Pavlína Beránková, 2012-05-14
PRO:
  • Kvalitní pomocník jak v domácnosti tak při větším úklidu.
PROTI:
  • zatím jsem žádné neobjevila
Kvalitní pomocník jak v domácnosti tak při větším úklidu. zatím jsem žádné neobjevila
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Otakar Pavlačka, 2016-03-30
PRO:
  • Perfektní a spolehlivý pomocník v domácnosti
Perfektní a spolehlivý pomocník v domácnosti
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Tereza, 2016-08-17
PRO:
  • Kdysi jsme v rodině tento výrobek vlastnili a byli jsme spokojeni tak na půl - práci odváděl dobře, ale brzy odešlo čerpadlo, pořád vypadávala kolečka a tím docházelo k převrhnutí vysavače. Ted, o několik let později, jsem se rozhodla znova pořídit takovýto vysavač a zvolila jsem zprvu značku Zelmer a hrůza, nevydržel ani dva koberce. Z trysek stříkaly nejprve dva proudy vody, ale zcela mimo hubici. Takže jsem musela stříkat vodu do koberce z výšky. Nakonec se trysky zcela ucpaly a bylo po čištění. Po téhle zkušenosti jsem se rozhodla jít na jistotu a pořídila Etu Neptun. A jsem spokojená. Koberce vyčistil perfektně, manipulace v pohodě. Doporučuji
PROTI:
  • Jediné co mě zaskočilo bylo, že v základní výbavě není menší hubice na mokré čištění čalounění. Zvládla jsem gauč i s tou velkou, ale ta malá by byla lepší.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
ludvik chyba, 2016-07-22
PRO:
  • doporučuji
doporučuji
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
jožka rubešové, 2016-07-22
PRO:
  • výborný pomocník
výborný pomocník
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pavlína, 2016-06-17
PRO:
  • Používáme na čištění koberců, výsledek super. Vysoký výkon sání, takže koberce jsou poměrně rychle suché.
PROTI:
  • Kabel na eletřinu by mohl být samonavíjecí
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdenka, 2016-12-27
PRO:
  • dárek - použito zatím jednou, spokojenost
PROTI:
  • zatím nic
dárek - použito zatím jednou, spokojenost zatím nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dagmar, 2016-11-28
PRO:
  • Nejlepší vysavač co existuje :) mám ho již úctyhodných 20 let a pořád je super ......neměnila bych
Nejlepší vysavač co existuje :) mám ho již úctyhodných 20 let a pořád je super ......neměnila bych
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dáša P., Plzeň, 2015-08-30
PRO:
  • Tento vysavač jsme koupili již podruhé. Ten první nám bohužel dosloužil, a tak jsme se
  • rozhodli koupit stejný pro jeho kvalitu. Vyhovuje nám cena, sací výkon, možnost suchého a mokrého vysávání, možnost šamponování koberců a sedačky, vynikající je rotační kartáč,
  • který jsme u prvního nákupu před lety neměli. Jsme velmi spokojeni, proto jsme nehledali
  • jiný a koupili zase ten, který nám prokázal roky dobrou službu.
PROTI:
  • Vyhovuje vše.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
renata dobrovolna, 2015-07-22
PRO:
  • skveli pomocnik zadim sem spokojena
PROTI:
  • kratka snura.
skveli pomocnik zadim sem spokojena kratka snura.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jarek, 2015-06-06
PRO:
  • Ze vším
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ladislav Černý, 2015-04-24
PRO:
  • Usnadní práci,je to skvělej výrobek.
PROTI:
  • nemam nic.ba naopak,není drahej
Usnadní práci,je to skvělej výrobek. nemam nic.ba naopak,není drahej
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Romana Seifrtova, 2015-02-13
PRO:
  • Jsem velmi spokojená,je to skvělý pomocník v domácnosti.
Jsem velmi spokojená,je to skvělý pomocník v domácnosti.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Romana Seifrtova, 2015-02-13
PRO:
  • Jsem velmi spokojená s výrobkem i s onlineshopem
Jsem velmi spokojená s výrobkem i s onlineshopem
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Stanislav Anýž, 2015-12-10
PRO:
  • Velká spokojenost s tímto výrobkem!
PROTI:
  • Zatím nic!
Velká spokojenost s tímto výrobkem! Zatím nic!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
František Kotásek, 2014-09-03
PRO:
  • Multifunkční vysavač,stačí jeden na vysávání a na tepování
PROTI:
  • Špatně drží komponenty od hubice po hadici(jednotlivé nástavce),při tepování se mi několikrát
  • rozpojily.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martin P., 2014-07-19
PRO:
  • Robustní, velká odpadní nádoba.
PROTI:
  • Malá nádoba na čistící prostředek, krátká přívodní šňůra a hadice.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Renáta, 2014-03-06
PRO:
  • Vysavač splnil moje očekávání, koberce čistí skvěle, manipulace jednoduchá.
PROTI:
  • Nádržka na čisticí prostředek by mohla být větší, aby se nemusela tak často dolévat.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kamil, 2014-03-29
PRO:
  • výkon,poměr cena užítná hodnota
PROTI:
  • zatim nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
petra, 2014-12-18
PRO:
  • Výkon
PROTI:
  • není
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lenka, 2014-11-18
PRO:
  • Vysavač používám pouze na mokré čištění,v základní výbavě je jen široká kobercová hubice.Sací výkon super.Jinak jej mám krátce,doposud jsem používala jiný typ vysavače Eta.
PROTI:
  • Vysavač mohl mít větší zásobník na vodu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Fišer Václav, 2014-10-31
PRO:
  • Absolutní spokojenost, ihned použito na 20 let starý koberec, mokrou cestou, skvělý výsledek. Je úžasné, že za takovou cenu se dá pořídit čistič, který opravdu čistí.
PROTI:
  • Prakticky nevidím nic, co by nebylo na 100%
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Magdaléna, 2014-01-22
PRO:
  • Tento vysavač je naprosto skvělý,výborný.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.