Eta 1481 (cena od 2 949 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1746280/eta-1481.jpg

    0
  • https://www.obchody24.cz/items/eta/klasicke-vysavace/1788652/vysavac-podlahovy-eta-canto-1436505301-200px.jpg

  • http://aworld.eu/inshop/catalogue/products/thumbs/eta1481_thumb.jpg

  • https://www.penta.cz/Libraries/571471.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/EA/EAD1004b.jpg

  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=121313&CacheStr=3276

  • https://www.eoshop.cz/editor/image/eshop_products/eta-1481-90000-canto.jpg?v=1444440892

3D MODEL Ukázka modelu ve 3D zobrazení 3D MODEL Ukázka modelu s příslušenstvím ve 3D zobrazení PRODLUŽKA ZÁRUKY Registrujte se a získejte možnost prodloužené záruky na tento produkt NEJSILNĚJŠÍ VYSAVAČ OD ETY, CO ŠETŘÍ VAŠE PENÍZE ETA Canto je chytrý silák mezi našimi vysavači. Má extrémní sací výkon 530 W a díky efektivnímu motoru o 30 % nižší spotřebu, než běžné »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 86%

(14 recenzí)
  • Sací výkon je naprosto dostatečný pro rodinu s malým dítětem a kočkou, určitě doporučuji :-).

  • Výměna sáčků je jednoduchá, a starého vysavače jsem vždy bojovala s tím, abych měla sáček opravdu dobře nasazený a nevypadával, ale teď to zvládne i malé dítě :-).

  • Příslušenství je dostačující.

Recenze Eta 1481

Filtrovat:

Ivana Burdychová, 2013-12-17
PRO:
  • Cena a výkon
PROTI:
  • Zatím jsem nevyzkoušela
Cena a výkon Zatím jsem nevyzkoušela
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pavel Kusák, 2017-09-25
PRO:
  • Sací výkon, minimální hluk, lehký.
PROTI:
  • Zatím nic.
Sací výkon, minimální hluk, lehký. Zatím nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vladimír, 2017-10-13
PRO:
  • Vynikající sací výkon.
Vynikající sací výkon.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Martina, 2016-12-05
PRO:
  • Jsem s ním spokojená, doma lino vysaje uplně v pohodě.
Jsem s ním spokojená, doma lino vysaje uplně v pohodě.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lucie V., 2015-05-24
PRO:
  • pohodlná manipulace, lehký při vysávání při posouvání, sací výkon dostačující
PROTI:
  • katastrofální termohubice, je příliš krátká a manipulace s ní je hrozná, je šílená dřina s ní pohybovat po koberci. Aby mohla dobře fungovat malá kolečka na turbohubici, musí celá tyč téměř ležet, dokonce i při malé výšce postavy (160cm). Z ostatních typů Ety ale jiná tyč nesedí.
pohodlná manipulace, lehký při vysávání při posouvání, sací výkon dostačující katastrofální termohubice, je příliš krátká a manipulace s ní je hrozná, je šílená dřina s ní pohybovat po koberci. Aby mohla dobře fungovat malá kolečka na turbohubici, musí celá tyč téměř ležet, dokonce i při malé výšce postavy (160cm). Z ostatních typů Ety ale jiná tyč nesedí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
sedmitecne, 2015-03-11
PRO:
  • Vysavač velmi dobře vysává, jsem s ním spokojená i když vlastníme psa tak posbírá většinu chlupů.
PROTI:
  • Byl jen na internetu. Nebyl k vidění na prodejně.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mirovej, 2015-02-07
PRO:
  • Obrovský sací výkon vzhledem k příkonu. Strčí do kapsy prakticky všechny zahraniční značky za dražší peníze.
  • Je to tak přesvědčivé, že tohle je už druhý Canto, který jsme koupili do práce a další čtyři si koupili naši příbuzní dle našeho dobrozdání a zkušenosti.
  • Levné a snadno dostupné příslušenství.
PROTI:
  • Zásadně chybí prachovka. Musíme používat s konkurenční prochovku s vlastnoručně vyrobenou redukcí průměru. Vyrábím i pro ostatní.
  • Chybí pérková pojistka ve spojení trubic. Pouhé zasunutí je nejisté a občas to vypadne.
  • Chybí velká 40 cm hubice na pevné podlahy s kolečky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Danka76, 2015-01-06
PRO:
  • Sací výkon je naprosto dostatečný pro rodinu s malým dítětem a kočkou, určitě doporučuji :-).
  • Výměna sáčků je jednoduchá, a starého vysavače jsem vždy bojovala s tím, abych měla sáček opravdu dobře nasazený a nevypadával, ale teď to zvládne i malé dítě :-).
  • Příslušenství je dostačující.
  • Mile mě překvapila "hlučnost" vysavače, která je poměrně nízká.
  • Celkově jsem velmi spokojena.
PROTI:
  • Po přečtení recenzí jsem asi čekala, že sací výkon bude o dost větší, ale je pravda, že hodně záleží na typu koberce, který je vysávaný a taky asi jsem o subjektivní pocit a ve výsledku jsem se sacím výkonem spokojená.
  • Kovová teleskopická trubka by mohla být delší a základní hubice by mohla být nižší.
  • Chybí mi úložný prostor, alespoň na menší části příslušenství.
  • Ale vesměs to jsou jen maličkosti.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Falcont, 2014-05-05
PRO:
  • Sací výkon, rozumná hlučnost (větší hluk dělá vzduch proudící v hadicích, než samotný motor)
PROTI:
  • hubice Diestro
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
cabrh, 2014-01-31
PROTI:
  • samovolně zatáčení sací hubice je trušku vada na kráse jinak OK
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
zipmen@seznam.cz, 2013-02-18
PRO:
  • Saci vykon a vysavac super.
PROTI:
  • Neni aretace saci hlavici dela si co chce furt se pretaci.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
VV z MB, 2013-02-16
PRO:
  • vynikající sací síla
  • kvalitní zpracování plastů
  • dostatečně dlouhý kabel
  • velká pogumovaná kolečka
  • lehká manipulace s vysavačem
PROTI:
  • v základní výbavě není TURBO kartáč
  • vysavač nemá úložný prostor pro nástavce (ale to jsou maličkosti)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Durcová Lucie, 2012-09-10
PRO:
  • tichý, vysoký sací výkon
PROTI:
  • nevyhovuje nám otáčivý kartáč, při vysávání se neustále přetáčí do stran - chybí možnost aretace
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.