ETA 1424 90000 (cena od 1 743 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2567025/eta-1424-90000.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/8/5/9/product_2232958.jpg

  • https://www.obchody24.cz/items/eta/rucni-vysavace/2527619/vysavac-akumulatorovy-eta-carsha-1424-90000-1453356901-200px.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/EA/EAD1011a1.jpg

  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=168525&CacheStr=1368

  • https://www.elektrodvorak.cz/produkty/3762/eta-carsha-1424-90000-vysavac-akumulatorovy-734.jpg

  • https://www.mall.cz/i/16092134/800/600/

PRODLUŽKA ZÁRUKY! Registrujte se a získejte možnost prodloužené záruky na tento produkt CARSHA - DESIGN A VÝKON DO RUKY Ruční vysavač má moderním elegantním design a chromovou povrchovou úpravu. Je určen pro suché i mokré vysávání s maximální dobou provozu až 20 minut. Předností tohoto vysavače je měkčená ergonomická rukojeť pro pohodlnou manipulaci. Carsha překvapí »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 94%

(11 recenzí)
  • CELKOVÁ SPOKOJENOST

  • Konečně ruční vysavač,který opravdu vysává!!!!

  • Hezký design,jednoduché ovládání ,není hlučný a je funkční

Recenze ETA 1424 90000

Filtrovat:

Ivana Kubíčková, 2017-07-31
PRO:
  • Výkonný
PROTI:
  • nic
Výkonný nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Milan Hlaváček, 2017-05-11
PRO:
  • Po dvou měsících používání jsem maximálně spokojen,nemám k výrobku žádné výhrady.U předchozího vysavače Zn. Elektrolux nebyl takový výkon a také výdrž. Doporučuji, Milan
Po dvou měsících používání jsem maximálně spokojen,nemám k výrobku žádné výhrady.U předchozího vysavače Zn. Elektrolux nebyl takový výkon a také výdrž. Doporučuji, Milan
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ondřej Vojtíšek, 2017-02-05
PRO:
  • výdrž
  • vzhled
  • hlučnost
PROTI:
  • nic
výdrž vzhled hlučnost nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav, 2017-01-02
PRO:
  • V první řadě opravdu vysává, dobrý výkon a výdrž, elegantní vzhled.
V první řadě opravdu vysává, dobrý výkon a výdrž, elegantní vzhled.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Kristina Kovářová, 2016-12-14
PRO:
  • Ruční vysavač je perfektní do ruky, dobře vysává a vydrží
  • opravdu 20min.nepretrziteho vysávání.Co se designu týče ještě ho u nás v kuchyni nikdo nepřehlédl.
PROTI:
  • Nic
Ruční vysavač je perfektní do ruky, dobře vysává a vydrží opravdu 20min.nepretrziteho vysávání.Co se designu týče ještě ho u nás v kuchyni nikdo nepřehlédl. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena Hubeňáková, 2016-01-07
PRO:
  • spokojeni
PROTI:
  • vyhovuje
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslav, 2016-01-02
PRO:
  • Nejlepší cena na trhu
  • rychlé dodání zboží
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Karel Š., 2015-04-12
PRO:
  • Výrobek mě plně vyhovuje.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
VLADIMÍR, 2015-02-19
PRO:
  • CELKOVÁ SPOKOJENOST
PROTI:
  • NIC
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jitka M., 2015-12-27
PRO:
  • Používám při vysávání sedací soupravy a postelí , to vezme všechny nečistoty včetně vlasů a to je super.
PROTI:
  • Občas při vysávání vypadává kartáček. Není kontrolka , kdy je vysavač plně nabitý. V návodu je jen , že maximální doba nabití je 15 hodin. A pak po vysávání zatím neodhadnu, kdy už by potřeboval nabít, to mi docela chybí taky kontrolka pro další nabíjení.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dagmar Bukačová, 2015-12-20
PRO:
  • Konečně ruční vysavač,který opravdu vysává!!!!
  • Hezký design,jednoduché ovládání ,není hlučný a je funkční
PROTI:
  • nic
Konečně ruční vysavač,který opravdu vysává!!!! Hezký design,jednoduché ovládání ,není hlučný a je funkční nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.