ELECTROLUX UltraOne Z8822GP

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1565148/electrolux-ultraone-z8822gp.jpg

    0

Typ vysavače: podlahový Vysávání: suché Příkon (W): 2200 Hlučnost (dB): 72 Regulace výkonu: na vysavači Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 5 Max. průtok vzduchu (l/s): 44 Max. podtlak (kPa): 33 Typ filtrace: sáčkový HEPA filtr: omyvatelný Druh filtru: HEPA H 13 Turbokartáč: NE Typ turbokartáče: nemá Hubice na tvrdé podlahy: ANO Náhradní příslušenství k »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 97%

(48 recenzí)

Recenze ELECTROLUX UltraOne Z8822GP

Filtrovat:

Kateřina Koldová, 2011-06-20
PRO:
  • jsem velmi spokojena
  • skvělý sací výkon i na konci hubice
  • kvalitní materiály jak na trubkách, tak na vysavači
  • dlouhý dosah
PROTI:
  • nic
jsem velmi spokojena skvělý sací výkon i na konci hubice kvalitní materiály jak na trubkách, tak na vysavači dlouhý dosah nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.
Jan, 2011-08-12
PRO:
  • lehký, funkční, pěkný, tichý
PROTI:
  • není ovládání na kukojeti, nekompatibilní hadice se starčími modely
lehký, funkční, pěkný, tichý není ovládání na kukojeti, nekompatibilní hadice se starčími modely
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Josef D., 2011-08-12
PRO:
  • Perfektní vysavač, velký sací výkon, snad méně vhodný na koberce, ale nastavením regulace výkonu - vhodný na vše.
PROTI:
  • menší dostupnost sáčků v obchodech.
Perfektní vysavač, velký sací výkon, snad méně vhodný na koberce, ale nastavením regulace výkonu - vhodný na vše. menší dostupnost sáčků v obchodech.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.
Ondřej Vašíček, 2012-10-07
PRO:
  • Zkušenosti psány po roce používání:
  • - tichý
  • - kontakty (hadice, vysavač,...) jsou na zacvaknutí, místo starého "zasouvání", které se časem odře
  • - jezdí naprosto lehce - ložiska jsou snad lepší než v mých in-linech
  • - pogumované okraje, kolečka,... vše aby se zabránilo odřenému/otlučenému nábytku
  • - nástavec 3v1
  • - naprosto nadstandardní odezva obchodu - byl objednáván jiný vysavač, kvůli nedostupnosti nabídnut tento se slevou. Dále byly objednány levné sáčky, dostal jsem za stejnou cenu mnohem dražší. Asi jsem byl výjimka, ale s takovým přístupem jsem se ještě nesetkal.
PROTI:
  • U vysávání je nezvyklý pohyb "zpět", kdy to občas skáče.
  • Vysavač si poslední rychlost nepamatuje po vypnutí, musí se neustále nastavovat znovu.
Zkušenosti psány po roce používání: - tichý - kontakty (hadice, vysavač,...) jsou na zacvaknutí, místo starého "zasouvání", které se časem odře - jezdí naprosto lehce - ložiska jsou snad lepší než v mých in-linech - pogumované okraje, kolečka,... vše aby se zabránilo odřenému/otlučenému nábytku - nástavec 3v1 - naprosto nadstandardní odezva obchodu - byl objednáván jiný vysavač, kvůli nedostupnosti nabídnut tento se slevou. Dále byly objednány levné sáčky, dostal jsem za stejnou cenu mnohem dražší. Asi jsem byl výjimka, ale s takovým přístupem jsem se ještě nesetkal. U vysávání je nezvyklý pohyb "zpět", kdy to občas skáče. Vysavač si poslední rychlost nepamatuje po vypnutí, musí se neustále nastavovat znovu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Sabina Králová, 2011-07-13
PRO:
  • praktická barva
  • tichý a výkonný
  • hodně příslušenství
  • jen škoda, že nevysává sám
praktická barva tichý a výkonný hodně příslušenství jen škoda, že nevysává sám
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Sáva Jandová, 2011-07-01
PRO:
  • po měsící používání vše ok, velká spokojenost, sací výkon, tichost...
po měsící používání vše ok, velká spokojenost, sací výkon, tichost...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Nataša Zemanová, 2011-06-30
PRO:
  • velká spokojenost, hezká barva, sací výkon, parketová hubice, tichý chod
PROTI:
  • nic
velká spokojenost, hezká barva, sací výkon, parketová hubice, tichý chod nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Jitka Šantrůčková, 2011-06-22
PRO:
  • perfektně saje
  • tichý chod
  • prostě kvalitní vysavač
PROTI:
  • nic
perfektně saje tichý chod prostě kvalitní vysavač nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.
Daniela Trejbalová, 2013-02-04
PRO:
  • Jsem velmi spokojená,plovoucí podlahy vysává perfektně je tichý a vyhovuje mi dostatečně dlouhý kabel,který mi vystačí na celé schodiště.Výborně jezdí po podlaze stačí jen zatáhnout.Vřele všem doporučuji nejlepší vysavač co jsem kdy měla až tedˇmě začalo bavit vysávat.
PROTI:
  • nemám mu co vytknout
Jsem velmi spokojená,plovoucí podlahy vysává perfektně je tichý a vyhovuje mi dostatečně dlouhý kabel,který mi vystačí na celé schodiště.Výborně jezdí po podlaze stačí jen zatáhnout.Vřele všem doporučuji nejlepší vysavač co jsem kdy měla až tedˇmě začalo bavit vysávat. nemám mu co vytknout
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
jana, 2012-07-31
PRO:
  • moderní,výkonný,méně hlučný
  • oceňuji praktické masivní držadlo s uchem na tyči(vysávám často ,mám 2 kocoury)
  • kolečka obal.plastem nešpiní ani neodřou podlahu
  • příslušenství 3v1 a hlava na hladkou podlahu v zákl.vybavení je praktické
  • možnost vložení větš.sáčku
PROTI:
  • příslušenství 3v1umístěno uvnitř nad sáčkem,trochu omezuje prostor sáčku,ale je možno dávat větší takže je to jen drobnost
  • postrádám dlouhou úzkou tyč k vysávání úzkého prostoru za skříní,ale možná se dá doobjednat
moderní,výkonný,méně hlučný oceňuji praktické masivní držadlo s uchem na tyči(vysávám často ,mám 2 kocoury) kolečka obal.plastem nešpiní ani neodřou podlahu příslušenství 3v1 a hlava na hladkou podlahu v zákl.vybavení je praktické možnost vložení větš.sáčku příslušenství 3v1umístěno uvnitř nad sáčkem,trochu omezuje prostor sáčku,ale je možno dávat větší takže je to jen drobnost postrádám dlouhou úzkou tyč k vysávání úzkého prostoru za skříní,ale možná se dá doobjednat
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Filip Rojt, 2012-05-19
PRO:
  • Silné sání a velká účinnost sání
  • Malá hlučnost
  • Sáček na 5l
  • Hepa 13 omyvatelný
  • Parketová hubice
  • Gumová kolečka
  • Akční rádius
PROTI:
  • Hubice 3v1 je širší
  • Označení typu sáčků. Nevím jaký typ mam objednat.Ty co jsem si k tomuto typu objednal jsou trošku menší, než original, ale pasují,
Silné sání a velká účinnost sání Malá hlučnost Sáček na 5l Hepa 13 omyvatelný Parketová hubice Gumová kolečka Akční rádius Hubice 3v1 je širší Označení typu sáčků. Nevím jaký typ mam objednat.Ty co jsem si k tomuto typu objednal jsou trošku menší, než original, ale pasují,
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Mojmír Vaca, 2012-05-13
PRO:
  • Nízká hlasitost, super sací výkon, výborný pojezd, skvělé filtrační odpadové sáčky, oprávněný vítěz D-testu.
PROTI:
  • nenašli jsme nic
Nízká hlasitost, super sací výkon, výborný pojezd, skvělé filtrační odpadové sáčky, oprávněný vítěz D-testu. nenašli jsme nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Michaela Kozmanová, 2012-12-20
PRO:
  • Nemusím už tahat za sebou hlučnej vysavač,kterej má nedostatečně dlouhou šňůru.Odpadlo mi věčné přepojování šňůry ze zásuvky do zásuvky...můžeme se s rodinkou v klidu bavit,nepřekřičovat se,nezesilovat televizi,když se vysává...Jsem nadmíru spokojená!!!Byt má najednou vysátý za polovinu času než dřív!!!Vřele všem doporučuji ;) investovat do vysavače se opravdu vyplatí!!!
Nemusím už tahat za sebou hlučnej vysavač,kterej má nedostatečně dlouhou šňůru.Odpadlo mi věčné přepojování šňůry ze zásuvky do zásuvky...můžeme se s rodinkou v klidu bavit,nepřekřičovat se,nezesilovat televizi,když se vysává...Jsem nadmíru spokojená!!!Byt má najednou vysátý za polovinu času než dřív!!!Vřele všem doporučuji ;) investovat do vysavače se opravdu vyplatí!!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Bohuslav Bartůněk, 2012-05-20
PRO:
  • opravdu silný
  • velmi tichý
  • sestavení a zprovoznění za minutku
  • už základní příslušenství je dostačující pro každou domácnost
  • jezdí jako čert :-)
PROTI:
  • způsob uchycení vysávacího nádstavce na boku vysavače není moc přesvědčivý a působí dojmem, že se musí ulomit. Zatím se to ale nestalo.
opravdu silný velmi tichý sestavení a zprovoznění za minutku už základní příslušenství je dostačující pro každou domácnost jezdí jako čert :-) způsob uchycení vysávacího nádstavce na boku vysavače není moc přesvědčivý a působí dojmem, že se musí ulomit. Zatím se to ale nestalo.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.
A. Mestekova, 2014-06-11
PRO:
  • Vysava dobre, dlouhy dosah
PROTI:
  • tesne pred skoncenim zaruky nesel zapinat, opravar nic nenasel. Problem pokracoval( jiz po zaruce)- vymena spinaciho knofliku( cena materiál 99 bez DPH, prace 490.- bez DPH). V soucasnosti reklamace k predchozi oprave- lux se sam vypinal a zapinal. Nyni je to " mechanika"- cena 620.- bez DPH a bez prace. Lux zakoupen rijen 2011.
Vysava dobre, dlouhy dosah tesne pred skoncenim zaruky nesel zapinat, opravar nic nenasel. Problem pokracoval( jiz po zaruce)- vymena spinaciho knofliku( cena materiál 99 bez DPH, prace 490.- bez DPH). V soucasnosti reklamace k predchozi oprave- lux se sam vypinal a zapinal. Nyni je to " mechanika"- cena 620.- bez DPH a bez prace. Lux zakoupen rijen 2011.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Radmila Kulkova, 2013-06-11
PRO:
  • Snadné ovládání, výborný sací výkon.
Snadné ovládání, výborný sací výkon.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdeněk Trojan, 2013-05-26
PRO:
  • bez problémů
PROTI:
  • nemá textil.sáček
bez problémů nemá textil.sáček
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Simona Vágnerová, 2013-03-22
PRO:
  • tichý, dlouhá šnůra, snadná orientace díky dobré grafice
PROTI:
  • je těžký
tichý, dlouhá šnůra, snadná orientace díky dobré grafice je těžký
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Olga Klápšťová, 2013-03-22
PRO:
  • - opravdu tichý chod
  • - velký dosah
  • - dobře regulovatelný sací výkon
  • - doporučuji, kvalitní kousek,
  • - perfekní služba prodejce (rychlé a solidní jednání)
PROTI:
  • - nestandardní napojení hadice - není univerzální, nelze použít jiné příslušentví, jen originální
- opravdu tichý chod - velký dosah - dobře regulovatelný sací výkon - doporučuji, kvalitní kousek, - perfekní služba prodejce (rychlé a solidní jednání) - nestandardní napojení hadice - není univerzální, nelze použít jiné příslušentví, jen originální
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
ladber, 2013-03-21
PRO:
  • saje supr, pojezd lehký, tichý
PROTI:
  • nic
saje supr, pojezd lehký, tichý nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
EditaP, 2013-02-09
PRO:
  • velmi tichý, můžu vysávat, ikdyž vedle spí malá dcerka
  • opravdu výkonný, úplně nadzvedává koberce, nevynechá žádné smítko
  • velký objem sáčku
  • nepráší jako ten můj předešlý, to se vždy objevil po zapnutí oblak prachu a s tímhle vůbec nic :-)
  • bytelné provedení
  • dlouhá přívodní šňůra
  • první vysavač, u kterého se při vysávání nemusím hrbit
  • snadné ovládání
  • prostě pro mě nej vysavač, který jsem si vybrala na základě recenzí a také byl jeden z nejlepších v testech
PROTI:
  • nic mě nenapadá, mě tenhle vysavač maximálně vyhovuje
  • snad jen dražší originál sáčky, ale protože dlouho vydrží tak to není zas tak hrozný
velmi tichý, můžu vysávat, ikdyž vedle spí malá dcerka opravdu výkonný, úplně nadzvedává koberce, nevynechá žádné smítko velký objem sáčku nepráší jako ten můj předešlý, to se vždy objevil po zapnutí oblak prachu a s tímhle vůbec nic :-) bytelné provedení dlouhá přívodní šňůra první vysavač, u kterého se při vysávání nemusím hrbit snadné ovládání prostě pro mě nej vysavač, který jsem si vybrala na základě recenzí a také byl jeden z nejlepších v testech nic mě nenapadá, mě tenhle vysavač maximálně vyhovuje snad jen dražší originál sáčky, ale protože dlouho vydrží tak to není zas tak hrozný
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Markéta Hájková, 2013-02-22
PRO:
  • vysoký sací výkon, tichý provoz, kvalitní zpracování, hezký design
vysoký sací výkon, tichý provoz, kvalitní zpracování, hezký design
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ladislava Bláhová, 2013-02-02
PRO:
  • velká spokojenost,saje úplně výborně, výborný design a přídavná hubice na podlahy bezvadna. Dlouhý kabel, super uskladnění díky drážce na vysavači :-), kolečka kvalitní opravdu jsem udělala dobrou koupi
PROTI:
  • nemám nic
velká spokojenost,saje úplně výborně, výborný design a přídavná hubice na podlahy bezvadna. Dlouhý kabel, super uskladnění díky drážce na vysavači :-), kolečka kvalitní opravdu jsem udělala dobrou koupi nemám nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marie Auerová, 2013-02-14
PRO:
  • skvělá manipulace,
  • ergonomická rukojeť,
  • dlouhá šňůra,
  • perfektní výkon,
  • úžasně tichý,
  • hezký design
  • -zkrátka absolutní spokojenost - vysávání už mi vůbec nevadí :) a to to dříve byla jedna z mých nejneoblíbenějších úklidových činností
PROTI:
  • mám trochu strach o vylomení plastového krytu pod kterým je uloženo příslušenství - horší přístup, ale to je opravdu jen drobnost
skvělá manipulace, ergonomická rukojeť, dlouhá šňůra, perfektní výkon, úžasně tichý, hezký design -zkrátka absolutní spokojenost - vysávání už mi vůbec nevadí :) a to to dříve byla jedna z mých nejneoblíbenějších úklidových činností mám trochu strach o vylomení plastového krytu pod kterým je uloženo příslušenství - horší přístup, ale to je opravdu jen drobnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdeněk Neruda, 2013-02-11
PRO:
  • - Slušný výkon
  • - Nízká hlučnost
PROTI:
  • - Dost Topí
- Slušný výkon - Nízká hlučnost - Dost Topí
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další