CONCEPT VP-5081 (cena od 1 591 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2373651/concept-vp-5081.jpg

    0
  • https://www.vede.cz/soubory/concept-vp-5081-beetle/71292__ms-640_mv-640.jpg

  • https://www.kamody.cz/image/data/products/C/CONCEPT_VP_5081N.jpg

  • https://www.stavbaeu.cz/image/data/products/C/CONCEPT_VP_5081N.jpg?v=1

  • https://www.tsbohemia.cz/img.asp?attname=enlargement&attpedid=52&attsrcid=250293&CacheStr=14350

  • https://www.mall.cz/i/15935987/800/600/

  • https://www.elsap.cz/User_Files/photos/580f1b882a860vp5081.cyklonovy.vysavac.1400.w.beetle.jpg

Důvody, proč se rozhodnout právě pro bezsáčkové vysavače BEETLE: U vysavačů BEETLE prostě propadnete prvnímu dojmu. Nechte se okouzlit! Milujete život plný barev? Vyberte si tu, která je Vašemu srdci nejbližší - modrá, zelená a nebo snad růžová? Že jen na kráse nezáleží? Modely BEETLE Vám dokáží, že v sobě mají víc. »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 77%

(9 recenzí)
  • Vysávám s tím na tvrdé podlaze prach a chlupy od psa a naprosto vyhovuje!

  • Výrobek splnil moje očekávání. Je lehký a malý, bezsáčkový, má dost dlouhou šňůru. Používám ho na chatě, kde se chodí v holinkách a botách. Je tam znečištěné lino a parkety (prach, hlína, jehličí, tráva) - bez problémů vysaje. Prostě spokojenost, doporučuji!

  • Jsem naprosto spokojená.

Recenze CONCEPT VP-5081

Filtrovat:

Jaroslav Ž., 2016-12-08
PRO:
  • malý, lehký a poměrně výkoný, pro mé potřeby zcela ideální
PROTI:
  • funkce cyklonického oddělovaní nečistot z nasávaného vzduchu není moc účinné, filtr se brzy ucpe a je třeba ho často čistit..
malý, lehký a poměrně výkoný, pro mé potřeby zcela ideální funkce cyklonického oddělovaní nečistot z nasávaného vzduchu není moc účinné, filtr se brzy ucpe a je třeba ho často čistit..
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jerry, 2016-01-14
PRO:
  • Cena a sací výkon
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Januschkovi, 2015-08-27
PRO:
  • Nejspokojenější jsme se skutečností, že nemusíme kupovat drahé filtrační sáčky a manipulace se zachyceným prachem je jednoduchá a rychlá.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Stehlik, 2015-07-11
PROTI:
  • V nabidce na internetj je soucasti prislusenstvi hubice na textil. V prodane sade neni. Proc?
  • Stehlik
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lálinka, 2015-05-27
PRO:
  • Výrobek splnil moje očekávání. Je lehký a malý, bezsáčkový, má dost dlouhou šňůru. Používám ho na chatě, kde se chodí v holinkách a botách. Je tam znečištěné lino a parkety (prach, hlína, jehličí, tráva) - bez problémů vysaje. Prostě spokojenost, doporučuji!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
monika, 2015-05-25
PRO:
  • Vysávám s tím na tvrdé podlaze prach a chlupy od psa a naprosto vyhovuje!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pavla, 2015-12-26
PRO:
  • Skladný.
PROTI:
  • Vhodné pouze pro osoby malého vzrůstu, vyšší člověk se u vysávání krčí. Při luxování často odpadne trubice od hadice. Dobře luxuje jen bez spodního nástavce, s nástavcem dochází ke snížení sacího výkonu a nevyluxuje skoro nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Simona Gelnarová, 2015-10-03
PRO:
  • Jsem naprosto spokojená.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
zuzka52, 2014-11-10
PRO:
  • Hledala jsem malý vysavač do malého bytu, kterému bych nemusela pořád kupovat sáčky. Ten jsem našla a jsem spokojená. :-)
PROTI:
  • Nemohla jsem si ale vybrat barvu - byl jen jeden, zelený. A také by bylo dobré, kdyby hubice měla stejný rozměr jako ostatní vysavače, takže bych mohla ev. používat příslušenství po jeho zemřelých bohatých příbuzných :-(.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.