BOSCH BKS4043 (cena od 1 060 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1329319/bosch-bks4043.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/0/6/6/product_1790660.jpg

  • https://www.eoshop.cz/editor/image/eshop_products/gm-d040022604.jpg?v=1497993539

  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/152886.jpg

  • https://www.elektrodvorak.cz/produkty/11666/bosch-bks-4043-aku-vysavac-9889.jpg

  • https://www.kuptotu.cz/media/catalog/product/b/0/b000_23.jpg

  • https://www.tsbohemia.cz/img.asp?attname=enlargement&attpedid=52&attsrcid=133349&CacheStr=21575

3D MODEL Ukázka modelu ve 3D zobrazení Akumulátorový vysavač * Vysávání bez kabelu * Pro vysávání suchých i mokrých nečistot * Kapacita zásobníku na nečistoty 300 ml, tekutiny 40 ml * Snadné čištění * Omyvatelný filtr * 3-dílné příslušenství: hubice na spáry, štětec na nábytek, hubice na tekutiny * NiMH baterie šetřící životní prostředí * Indikátor stavu baterie * »

+ Přidat hodnocení

Recenze BOSCH BKS4043

Filtrovat:

Ruda, 2011-08-01
PRO:
  • bezva spokojenost
PROTI:
  • Držení spínače běhemvysávání.
  • Držák na zdi mohl být pevnější
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 6.
Marek, 2011-01-12
PRO:
  • Super přístroj !
PROTI:
  • Na nic jsem zatím nepřišel :-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.
huromarto, 2012-02-01
PRO:
  • som spokojny vyrobok splnil moje očakavania
PROTI:
  • nemam žiadne vyhrady
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Pavel Kudlička, 2012-01-03
PRO:
  • Vysavač má dostatečnou výdrž akumulátorů i dobrý sací výkon,snadno se čistí.
PROTI:
  • Vysavač má poněkud vyšší hlučnost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
juliebr, 2012-01-20
PRO:
  • celkově jsem spokojená
PROTI:
  • očekávala jsem větší sací výkon, moje nespokojenost je ale spojená s neznalostí ručních vysavačů, ne s tím, že by tenhle byl špatný
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Dana, 2011-07-25
PRO:
  • Výborný sací výkon a vynikající využití sací trubice na škvíry a rohy
PROTI:
  • Trochu méně komforní vynětí smetí
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Alena, 2011-05-03
PRO:
  • S výkonem
PROTI:
  • Nutnost držet vypínač při vysávání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
matfyz, 2011-05-16
PRO:
  • spokojenost s materiálem ze čeho je vysavač vyroben a celkově s designem
PROTI:
  • velmi chytrné ouško na vytahování zátky na nádobce s prachem
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
iva, 2011-05-11
PRO:
  • celkem splňuje co jsem očekávala - dobrý pomocník ale zázrak to není
PROTI:
  • nepoznám kdy je nabitý svítí pořád
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
majkl, 2011-04-11
PRO:
  • design
PROTI:
  • sací výkon by mohl být lepší
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
hamka, 2011-04-11
PRO:
  • Celková spokojenost
PROTI:
  • světílko, které signalizuje nabíjení, svítí moc silně (v noci osvětluje místnost)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Martin, 2011-03-09
PRO:
  • Spokojen jsem byl pouze s váhou vyrobku ale jinak ne že bych zavrhl značku Bosch ale tenhle vyrobek bych si po druhé už nikdy nekoupil sací výkon mizernej pojistku pro stálé vysávání bez držení tlačítka také nemá co bych mohl doporučit z mé zkušenosti i když je to divné tak aku vysavač Sencor svc 2510 sací výkon výbornej oproti Boschu i když je Sencor je o něco těsší a hlučnější ale kupujete vysavač který opravdu vysává a ne jen fouká.
PROTI:
  • pouze váha vyrobku
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
JANINKA, 2011-03-09
PRO:
  • S TÍMTO VYSAVAČEM JSEM NAPROSTO SPOKOJENÁ.JE VŽDY PO RUCE.
PROTI:
  • NENÍ NIC CO BY MI NEVYHOVOVALO.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Franta, 2011-03-28
PRO:
  • Naprosto splnil má očekávání.
PROTI:
  • Některé součásti jsou z měkčího plastu - např.štěrbinová hubice.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Daniela, 2011-02-26
PRO:
  • Malý luxík, ale velmi výkonný.
PROTI:
  • Zatím vše vyhovuje.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Harry, 2011-01-12
PRO:
  • dlouhá výdrž akumulátorů
PROTI:
  • při vysypávání odpadků náročnější manipulace
  • vyšší váha
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Marek Minařík, 2011-01-12
PRO:
  • Vynikající výkon sání a výdrž na baterie. Kdo preferuje tyto vlastnosti u ručního vysavače jistě bude spokojen jako já.
PROTI:
  • Vysavač je hodně velký, hlučnější a těžší, ale je to bohatě vyváženo jeho pozitivními vlastnostmi - výkon sání a výdrž.
  • Díky konstrukci je omezena velikost vysávaných nečistot, ale při standardním domácím použití vás to neomezí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
sasaradka, 2011-01-11
PRO:
  • Jsme spokojeni s jeho sacím výkonem.
PROTI:
  • Neřekl bych že nevyhovuje,ale je trochu víc hlučný.Jinak nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
harry, 2010-09-01
PRO:
  • Je vynikající.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Barbora K., 2010-10-06
PRO:
  • Trochu hlučné, ale asi jako každý jiný ruční vysavač. saje dobře a baterie vydrží poměrně dlouho.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Ludmila, 2016-08-21
PRO:
  • slušný sací výkon, ale přece jen lépe vysává z tvrdé podlahy než z koberce
  • jednoduché ovládání i manipulace
  • nutnost držet spouštěcí tlačítko při vysávání šetří baterie, jinak by asi člověk nechal vysavač zapnutý i při přemísťování a mohl by se pak divit
  • zatím nevyužit na vysávání tekutiny, nelze hodnotit
  • při nasazení štěrbinové hubice neztrácí sací výkon
PROTI:
  • signalizace připojení do sítě - zbytečně silné světlo, nelze proto umístit do prostor, kde by takové světlo v noci vadilo
  • škoda, že kontrolka nesvítí pouze při nabíjení
  • nutnost držet spouštěcí tlačítko při vysávání - má ale svoje opodstatnění - viz popis u +
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Václav Roubal, 2016-07-14
PRO:
  • Vysavač jsem kupoval pro uklízení okolo klece, kde chováme domácího králíka. Spolehlivě vysává hobliny a nečistota okolo klece.
  • Vysává nečistoty na koberci a drobky na stole. Nemusím již vytahovat velký vysavač a děti když něco vysypou tak si to sami vysají.
  • Průhledný zásobník nečistot.
PROTI:
  • Vysavač by mohl mít signalizaci nabití.
  • Ze začátku jsem hledal správný úhel pro vysávání
Vysavač jsem kupoval pro uklízení okolo klece, kde chováme domácího králíka. Spolehlivě vysává hobliny a nečistota okolo klece. Vysává nečistoty na koberci a drobky na stole. Nemusím již vytahovat velký vysavač a děti když něco vysypou tak si to sami vysají. Průhledný zásobník nečistot. Vysavač by mohl mít signalizaci nabití. Ze začátku jsem hledal správný úhel pro vysávání
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marie, 2016-06-10
PRO:
  • praktický a výkonný
PROTI:
  • vyšší hlučnost
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
L. S., 2016-11-11
PRO:
  • Vypadá báječně. Je to dárek, tak nemohu blíže ohodnotit.
Vypadá báječně. Je to dárek, tak nemohu blíže ohodnotit.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivana, 2015-06-10
PRO:
  • S výrobkem jsem celkově spokojená.
PROTI:
  • Zatím jsem na nic nepřišla
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další