BOSCH BBH MOVE2 (cena od 2 499 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1337993/bosch-bbh-move2.jpg

    0
  • http://aworld.eu/inshop/catalogue/products/thumbs/BBHMOVE2_thumb.jpg

3D MODEL Ukázka modelu ve 3D zobrazení Ruční aku vysavač move 2in1 * samostatně stojící bez nutnosti umístění do držáku nebo dokovací stanice * velmi skladný díky sklopnému madlu * elektrický kartáč * tryska na spáry * štěteček na čištění vysavače * nové baterie Ni-MH: ekologické, velmi výkonné * indikátor stavu baterie * omyvatelný filtr * možnost umístění nabíjecí »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 86%

(33 recenzí)
  • Lehký, velmi dobře se s ním manipuluje, vysává bezvadně i malé drobky a kočičí chlupy, hezky vypadá, hubice je výkyvná, vysává dobře koberec i dlažbu a plovoucí podlahu. Mám jej místo smetáku, splnil moje očekávání.

  • Nejrychlejší zpúsob úklidu plovoucích podlah, dlažby,pracovní plochy, výborná manipulace a skladnost

  • Výrobek splnil moje očekávání. Kdyby byl levněj¨ší,bylo by to ještě lepší. Chybí mi kotrolka,kdy je dobíjení ukončeno, nebo aspoň uvedení doby,jak dlouho nabíjet. V návodu je jen "při prvním použití"

Recenze BOSCH BBH MOVE2

Filtrovat:

eliška, 2012-09-29
PRO:
  • Lehký, velmi dobře se s ním manipuluje, vysává bezvadně i malé drobky a kočičí chlupy, hezky vypadá, hubice je výkyvná, vysává dobře koberec i dlažbu a plovoucí podlahu. Mám jej místo smetáku, splnil moje očekávání.
PROTI:
  • nevím
Lehký, velmi dobře se s ním manipuluje, vysává bezvadně i malé drobky a kočičí chlupy, hezky vypadá, hubice je výkyvná, vysává dobře koberec i dlažbu a plovoucí podlahu. Mám jej místo smetáku, splnil moje očekávání. nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Hanka, 2011-01-29
PRO:
  • Tento výrobek hodnotím kladně, protože je lehký, snadno se s ním manipuluje, nemusím za sebou tahat žádný přívodní kabel, na jedno nabití vysaju celý byt, tedy více než 70m. Zvládá plovoucí podlahy,dlažbu i koberec s nízkým vlasem. Na malý kobereček s vysokým vlasem použiji ruční vysavač, který se velice snadno přidělává a oddělává z celkového vysavače a jeho výkon je dostačující.
PROTI:
  • Jediné, co mi trochu nevyhovuje, je způsob čištění nádobky na prach a filtrů. Také namotané vlasy na kartáč vysavače se neprakticky odstraňují.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 63% zákazníků z 8.
Dana, 2012-01-11
PRO:
  • Nejrychlejší zpúsob úklidu plovoucích podlah, dlažby,pracovní plochy, výborná manipulace a skladnost
PROTI:
  • S výrobkem jsem naprosto spokojená
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.
dobry nakup, 2010-10-18
PRO:
  • Bezva koupe, saci vykon me velice mile prekvapil, kdyz jsme po normalne pouzivanem velkem vysavaci zn. Elektrolux byli schopni jeste vysat spousta smeti. Oba jsme na to s manzelkou koukali. Jedine co me nepotesilo je doba nabijeni 16 hodin, ale v dane cenove kategorii je to super koupe.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 57% zákazníků z 7.
Helena Talířová, 2011-09-01
PRO:
  • Celkově jednoduchá manipulace, výborný pomocník na veškerý úklid, snadné rozebírání i čestění.
PROTI:
  • Menší sací výkon ručního vysavače, ale poute při vysávání např. auta, pro domácnost ideální
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 8.
Hsvatopluk, 2011-06-08
PRO:
  • Výrobek splnil moje očekávání. Kdyby byl levněj¨ší,bylo by to ještě lepší. Chybí mi kotrolka,kdy je dobíjení ukončeno, nebo aspoň uvedení doby,jak dlouho nabíjet. V návodu je jen "při prvním použití"
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
himhim, 2011-05-18
PRO:
  • Jednoduchá manipulace, skladnost.
PROTI:
  • Chybí indikace stavu baterií - kontrolka svítí pořád.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Mi_Svo, 2011-04-11
PRO:
  • Jednoduchá manipulace a obsluha, zvládá i 2leté dítě.
PROTI:
  • Dlouhá doba nabíjení.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Herspitz, 2011-03-22
PRO:
  • Hezký design,kvalita zpracování,pevný,
PROTI:
  • hlučnost, spínač ruční části se musí stále držet
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Milan, 2011-01-24
PRO:
  • Perfektně vysává koberce i dlažbu.
PROTI:
  • O ničem nevím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
lenka, 2011-01-15
PRO:
  • Funkčnost, snadná manipulace.
PROTI:
  • Naprostá spokojenost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Pavlis, 2011-01-12
PRO:
  • Jednoduchá manipulace, dobrý sací výkon, velmi dobrá výdrž baterie.
PROTI:
  • V případě přišrubování nabíjecího podstavce na stěnu, nepůjde vysavač no něj zasunou, protože zavazí odlouk rukojeti. Budete si muset dodělat podložku pod podstavec, aby se dostal dál od stěny.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Mefistofelos, 2010-05-09
PRO:
  • + : mamipulace, skladnost, dobrý sací výkon, rychlost vyčištění, nízký hluk
  • - : rychle ze zanese filtr prachu a musí se častěji čistit, ale není to tak strašné, jinak nevím co
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Fráňa, 2010-11-26
PRO:
  • Při zpětném nasazení odpadové nádoby na vysavač je na jedné straně nádoby pouze opravdu malý výstupek, za který je třeba zaklesnout nádobu a pak ji zacvaknout na druhé straně, obávám se, že při bězném používání může dojít buďto k prasknutí nádoby v tomto místě nebo k ulomení výstupku pro uchycení nádoby.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
tolamas, 2012-01-12
PRO:
  • S kvalitou plastů
PROTI:
  • Nemám připomínek
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Zuzka, 2011-01-16
PRO:
  • S výrobkem jsme naprosto spokojeni. Naprosto jednoduché ovládání a údržba. Skvěle vysává jakoukoliv špínu včetně jehličí ze stromečku :-) Vysávání teď baví i děti...
PROTI:
  • Žádné neshledávám
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Daniel Holub, 2011-01-13
PRO:
  • Výkon, sací síla, flexibilita. Supr na rychlé uklízení na hladkém povrchu
PROTI:
  • Malý prostor na prach a vysátý odpad
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Kristina, 2011-01-13
PRO:
  • S výrobkem jsem naprosto spokojená. Splňuje to, co jsem od něho očekávala - je vždy při ruce, lehký a výborně saje.
PROTI:
  • Menší objem nádoby.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Stanislav, 2011-01-11
PRO:
  • Kombinace ručního a podlahového vysavače v jednom. Dostatečný výkon, snadná manipulace. Skladnost.
PROTI:
  • Nedostatky nezjištěny.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Božena, 2010-09-02
PRO:
  • Je to skvělý pomocník, vždy po ruce. Jsem ráda, že jsem si ho pořídila.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
nechteme, 2011-05-24
PRO:
  • dobrý pomocník na rychlý úklid
PROTI:
  • horší na úklid v autě
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 43% zákazníků z 7.
Zuzana, 2010-09-27
PRO:
  • Spokojenost hned se dá použít je skladný . Nevyhovující malá vykonost saní.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 43% zákazníků z 7.
miri33, 2011-02-07
PRO:
  • Vysavač splnil mé očekávání, ideální na rychlý úklid menšího nepořádku.
PROTI:
  • Malý vysavač ruční je hůře ovladatelný.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.
Iva, 2011-01-13
PRO:
  • Lehký, skladný, variabilní.
PROTI:
  • Poměrně hlučný.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.
Tinnka, 2010-09-07
PRO:
  • Vysavač je kdykoliv připraven k použití.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.

1 2 Další